Tip dana: Ajntraht – Benfika: Ima li domaćin snage za preokret?

U četvrtak nas očekuju revanš mečevi četvrtfinala Liga Evrope, a nekako se čini da će najinteresantnije biti u Frankfurtu gde će domaći Ajntraht dočekati Benfiku. Prvi meč je završen pobedom portugalske ekipe od 4:2, pa se postavlja pitanje da li će Luka Jović i drugari moći da izbore plasman u polufinale Liga Evrope što bi zaista bio ogroman uspeh.

Ajntraht: Može li ova ekipa do velikog uspeha?

Kada se sve sabere i oduzme ovo je jedna poprilično dobra sezona za ekipu iz Frankfurta. Naime, Ajntraht je posle dosta godina zaigrao u Evropi gde su za sada ostavili i više nego dobar utisak. Naime, nemačka ekipa je blistala u takmičenju po grupama i bili su jedina ekipa koja je uspela da ostvari sve pobede, što nije nimalo naivan podatak. Nakon toga su bez većih problema eliminisali Šahtjor i zakazali meč osmine finala sa Interom. Nakon meča bez golova u Frankfurtu, u revanšu je Ajntraht odigrao jedan fantastičan meč i slavio na stadionu “Đuzepe Meaca” sa 1:0, golom koji je postigao srpski reprezentativac Luka Jović koji prosto blista ove sezone.
Što se tiče nemačke Bundeslige, i tu ovoj ekipi za sada ide dosta dobro iako su prošlom kolu doživeli neočekivani poraz na svom terenu protiv Augzburga. Ipak, i pored toga se Ajntraht nalazi na četvrtom mestu na tabeli koje na kraju sezone donosi plasman u Ligu šampiona što bi sasvim sigurno bio fantastičan uspeh.

Benfika: Sjajan rezultat iz prvog meča!

Benfika je napravila dobar posao u prvom meču, tačnije iskoristili su ponuđenu priliku, jer je rival već nakon 20-tak minuta ostao sa igračem manje na terenu. Ipak, ono što može da zabrinjava je da su sa igračem više i na domaćem terenu, primili dva gola. To im se nije smelo dogoditi, ali su se odlučili za maksimalno napadački fudbal jer su na taj način želeli iskoristiti brojčanu prednost na terenu.
Zablistala je tada mlada zvezda Žoao Feliks, koji je konačno pokazao zašto je trenutno najskuplji igrač Benfike  jer je na tom meču uspeo da postigne čak tri gola i zabeleži jednu asistenciju.
Za razliku od njihovog domaćina u ovom meču, Benfika u prvenstvu nije napravila krivi korak proteklog vikenda i očekivano su pobedili Setubal na svom terenu, mada je zanimljivo da je rezultat opet bio 4:2, a uz to je opet Žoao Feliks bio strelac na tom meču čime je samo potvrdio sjajnu formu.

Naš predlog

Nema sumnje da je domaćin veliki favorit u ovom meču. I u prvom susretu je ekipa iz Frankfurta odigrala dosta dobro obzirom da su imali igrača manje na terenu, a sam podatak da su i takvoj situaciji postigli dva gola dovoljno govori o tome koliko je ova ekipa zapravo kvalitetna. Zbog svega toga vam toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa izuzetno dobrom kvotom 1.80. Sigurno je da nas očekuje meč sa dosta golova pošto i jedni i drugi igraju na taj način, i zato vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.57. Za kraj, sigurno je da će Ajntraht krenuti silovito od prvog minuta, i pokušati što pre da postigne gol u duelu sa Benfikom, pa vam predlažemo da probate sa igrom 1-1&3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.60.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.