Tip dana: Crvena Zvezda – Suduva: Crveno-beli moraju da poprave dosta stvari!

U utorak su na programu revanš mečevi kvalifikacija za plasman u Ligu šampiona, a za vas smo izdvojili duel koji se igra u Beogradu, na stadionu “Rajko Mitić” gde će Crvena Zvezda dočekati ekipu Suduve.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Crvena Zvezda: Mora to mnogo bolje!

Fudbaleri Crvene Zvezde su prošle sezone posle dosta pokušaja konačno došli do plasmana u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje u kom se nimalo nisu obrukali pošto su uspeli da pobede Liverpul koji je kasnije postao šampion Evrope. Iste sezone su izabranici Vladana Milojevića odbranili i titulu šampiona Srbije, mada su takmičarsku godinu završili porazom u finalu Kupa od Partizana.
U prvom meču koji je odigran u Litvaniji su crveno-beli podbacili, i slobodno možemo govoriti o tome da je Suduva bila bliža trijumfu, pošto su u drugom poluvremenu promašili nekoliko baš zrelih prilika. Ipak, ono što je jako bitno je da su izabranici Vladana Milojevića i treći put zaredom kada su u pitanju mečevi protiv Suduve uspeli da sačuvaju svoju mrežu, jer je meč u Litvaniji završen bez golova, dok su pre toga prošle godine dva puta bili bolji od iste ekipe i to sa 2:0 i 3:0.
Kada se sve sabere i oduzme, sigurno je da je Zvezda sačuvala okosnicu tima, a tu pre svih mislimo na Marina, Bena, Boaćija i Borjana, ali moramo dodati i podatak da je klub pre nekoliko dana napustio Vujadin Savić koji je prešao u Apoel. Ono što je zanimljivo je da se očekuje da crveno-beli izađu pred svojim navijačima sa istim timom koji je započeo i meč u Litvaniji, mada je moguće da se u prvoj postavi nađe iskusni Kanjas koji se blago rečeno nije proslavio u prvom duelu između ova dva rivala.

Suduva: Prioritet je nacionalni šampionat!

Svesni su u taboru ove ekipe da su ove kvalifikacije za plasman u Ligu šampiona samo nagrada za ono što Suduva radi u nekoliko poslednjih sezona. Naime, ova ekipa je osvojila šampionsku titulu 2017. i 2018. godine, a na pravom putu su da to učine i ove sezone, pošto u ovom trenutku zauzimaju prvo mesto na tabeli litvanskog šampionata i imaju dva boda više od drugoplasiranog Žalgirisa. Takođe, moramo napomenuti da je u litvanskom prvenstvu pauza sve do 3. avgusta pa se fudbaleri Suduve u potpunosti mogu posvetiti ovom revanšu koji se u utorak igra na stadionu “Rajko Mitić” u Beogradu.
Suduva ni u trećem meču protiv Zvezde nije postigal gol, ali nema dileme da su oni zadovoljni što makar nisu izgubili na svom terenu. Ipak, kada se sve sabere utisak je da je Suduva bila bliža postizanju gola pošto su u drugom poluvremenu imali nekoliko zrelih prilika, ali se kao i nebrojano puta do sada istakao sjajni čuvar mreže crveno-belih, Milan Borjan.
Mora se priznati da je Suduva u prvom poluvremenu bila dosta slabiji rival, ali pošto su već u tom periodu izdržali brojne napade Zvezde, u drugom poluvremenu su zaigrali dosta bolje, uspostavili ravnotežu i stvorili nekoliko ozbiljnih prilika koje nisu uspeli da pretvore u gol. Priliku za popravni će imati u revanšu, ali je ipak teško očekivati da će moći ozbiljnije da ugroze izabranike Vladana Milojevića.

Naš predlog

Sigurno je da će izabranici Vladana Milojevića od prvog minuta želeti da pokažu litvanskoj ekipi da nemaju šta da traže u Beogradu, pa se očekuje brz gol, koji bi crveno-belima dodatno olakšao posao. Iako je realizacija bila najveći problem Zvezde u pripremnom periodu, teško je očekivati da će dozvoliti da im se ponovi meč od pre nedelju dana, kada nisu uspeli da realizuju nekoliko izglednih šansi u prvom poluvremenu. Zbog svega toga vam preporučujemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.50. Takođe, iz istog razloga vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.55. Za kraj, baš iz razloga što će Crvena Zvezda od prvog minuta krenuti ofanzivno ka golu Suduve savetujemo vam da pokušate sa igrom I2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.25.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.