Tip dana košarka: Dva igrača u igri plus/minus probijaju led u našoj rubrici

Svetsko prvenstvo

Svetsko prvenstvo je počelo. Pored odličnih utakmica koje očekujemo, euforija je zaista velika u svim zemljama učesnicama. Prvi dan je doneo ubedljive pobede favorita i jedan ekstremno zanimljiv meč koji su odigrali Portoriko i Iran. Završen je pobedom Portorika posle velikog preokreta. Danas na programu ponovo osam mečeva, a mi smo izdvojili dva igrača za koje smatramo da će biti na visini zadatka već prvo kolo i samim tim učiniti ovaj naš dan uspešnim. 

R. Gober (9.5) + + + + +

Uzimamo i Gobera kao plus sa ove utakmice između Francuske i Nemačke. Smatramo da će Gober imati veliku minutažu na ovom meču i da će se sa povratkom Nanda De Koloa povećati i njegova produktivnost kada je napad u pitanju. Gober se odlično snalazi pod obručem i mislim da ima prednost u odnosu na sve centre Nemačke. Očekujem nekoliko zakucavanja i lakih poena za njega i samim tim smatram da će biti dvocifren na ovom meču. Gober je prva opcija u reketu i nadam se da se neće desiti slična stvar kao i sa Juduom koji je na pripremama bio jedan od najboljih igrača i imao minutažu prekod 25 minuta, da bi na prvom meču igrao svega 15-ak. Bitna utakmica za “trikolore”, derbi ove grupe i svi moraju biti u punoj pripravnosti. Nadamo se da će ova utakmica biti koliko toliko u rezultatskom egalu, da bi Gober imao svoje minute i samim tim bio u mogućnosti da pređe ovu granicu. MERIDIANBET za ovaj tip daje VIŠE POENA kvotu 1.85! 
 

B. Dubljević (11.5) + + + + +

Analiza: Dubljević ima jako bitnu ulogu u sastavu Crne Gore. Pored Vučeviča predstavlja centarski duo koji je dominantan protiv gotovo svih ekipa. Prvi meč jako bitan za ovaj tim, protiv Grčke, pa se nadam da će Dubljević odigrati na svom nivou. Znamo da može da se otvori i na šut za tri poena iz pika i to će protiv Grčke sigurno koristiti. Dublejvić je imao prilike do sada da igra protiv najboljih igrača u Evroligi, kao i u Endesa šampionatu i znao je vrlo dobro da se izbori sa svim visokim igračima. Grčka je veliki izazov i svakako će Dubljević biti potreban na visokom nivou da bi se Crna Gora koliko toliko nosila sa favorizovanim Helenima. Bitan meč za dalji tok šampionata, pa ne sumnjamo da će i minutaža biti prilagođena važnosti meča. MERIDIANBET za ovaj tip VIŠE POENA daje kvotu 1.85!

Registruj se na Meridianbet

 
 
 
 
 
 
 
 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.