Arsenal – Mančester Siti, analiza i prijedlog tip

Arsenal – Mančester siti – 1X (2.12)

Nakon što je Mančester siti razbio Arsenal u finalu Liga kupa (3:0), sledi novi okršaj “tobdžija” i “građana”. U zaostaloj utakmici Premijer lige, večeras u Londonu sa početkom od 20.45 sati, saznaćemo dve stvari: – da li je Siti korak bliže tituli – da li Arsenal polako može da se oprašta od Lige šampiona sledeće sezone Mi smatramo da večeras ekipa Pepa Gvardiole neće slaviti u Londonu.

Naime, u slučaju da Siti pobedi razlika između dva ljuta rivala iz Mančestera biće, čini se, nedostižnih 15 bodova, dok bi Arsenal kaskao za Totenhemom koji se trenutno nalazi na poziciji broj četiri – 10 bodova. Ne zaboravite, Arsenal u osmini finala Lige Evrope igra sa zahuktalim Milanom, sa kojim mu neće biti nimalo lako.

Osvajač Lige Evrope igraće sledeće sezone Ligu šampiona, ali Arsen Venger će se dobrano namučiti protiv Đenara Gatuza koji je posložio kockice u ekipi sa “San Sira” nakon odlaksa Vinćenza Montele. “Tobdžije” su ekipa koja prospe bodove tamo gde svi očekuju da će ih lagano osvojiti.

Takođe, onda kad ih svi otpišu, oni iznenade i razbiju najveće ekipe u ligi. Večeras možda neće razbiti ekipu Sitija koja igra u fenomenalnoj formi, ali smo sigurni da bi sada obe ekipe potpisale da se meč završi bez golova. S toga je naš tip dupla šansa – 1X sasvim realna opcija.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.