Tiket dana (nedelja, 4.mart)

Brajton – Arsenal 3+, 1.75 Maxbet
Brukanje Arsenala mora jednom da prestane. Da li će se to dogoditi u Brajtonu, teško je reći, ali ‘’tobdžije’’ moraju da igraju na pobedu, ma koliko im ova utakmica bila u drugom planu u odnosu na onu protiv MIlana u četvrtak. Ekipa sa napadačkim potencijalom koji ima Arsenal, nikako ne može da veže četiri utakmice bez postignutog gola. S druge strane Brajton je prijatno iznenađenje, na poslednje tri utakmice na svom ‘’Falmeru’’, računajući i meč FA Kupa, postigli su čak 10 golova. Marej, Lokadija, Izkijerdo I Uljoa su u dobroj formi i nema razloga da ne ubace i neku loptu u mrežu raspadnute odbrane Arsenala. Golova bi trebalo da bude bar tri, da li samo u jednoj mreži, ili u obe, ostaje da vidimo.

Torino – Krotone T12+, 1.6 Maxbet
‘’Bikovi’’ imaju dva vezana poraza i vreme je za pobedu. Izgubili su od gradskog rivala Juventusa i ma koliko to bilo bolno, nije neočekivano. Poraz u Veroni, ipak je bio mimo planova, pa sada tim Valtera Macarija protiv Krotonea nema mnogo izbora. Gosti su u nezavidnoj poziciji, borba za goli život im je izvesnost, a moraju mnogo ranije da pokušaju da obezbede opstanak, jer situacija iz prošle sezone, kada su na neverovatan način izbegli ispadanje, neće se ponoviti tako skoro. Najsigurniji tip je da domaćin daje dva gola, Torino uglavnom na svom terenu bude efikasan, a desi mu se da lako prokocka prednost koju stekne.

Olimpijakos – Panatinaikos 1, 1.4 Maxbet
Pirejci u ovoj sezoni imaju više sreće nego umeća. Najsvežiji primer je prethodno kolo u kome su gostovali vodećem PAOK-u u Solunu, sa malim izgledima da izvuku povoljan rezultat. Međutim, navijači domaćih pogodili su trenera Oskara Garsiju rolnom papira bačenom sa tribina i povredili ga, pa utakmica nije ni odigrana, a službenim rezultatom će je dobiti Olimpijakos. Uz to, PAOK će, verovatno, biti kažnjen oduzimanjem bodova, pa se Olimpijakos vraća u trku za titulu, koja je, koliko do prošle nedelje, izgledala izgubljena. Istina, sada su najveće šanse na strain AEK-a, koga tek čeka okršaj sa PAOK-om. Nekadašnji najveći derbi grčkog fudbala, odavno to nije, Pirejci u veliki favorite, a posle ispadanja iz Lige šampiona I Kupa Grčke, ostalo im je samo prvenstvo. Navijači žele trofeje, pa se ‘’zelenima’’ ne piše dobro. Panatinaikos ima mnogo problema sa finansijama i žele da nekako privedu sezonu kraju, ne razmišljajući o nekom velikom rezultatu. Trenutno su tek sedmi, imaju dve pobede u nizu, ali su im na ‘’Karaiskakiju’’ mali izgledi da izbegnu poraz.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.