Tiket dana (utorak, 20.03.2018.)

Oseka u ponudi utakmica u predstojećem periodu primorala nas je da potražimo neke malo manje atraktivne parove, ali verujemo da možemo biti od pomoći sa našim predlozima.

Nortempton – Šruzberi – T22+ @ 2.50 u 10Bet

Gosti su u sjajnoj formi i bore se za ulazak u viši rang. Trenutno je Šruzberi na drugoj poziciji sa dva boda manje, ali i utakmicom manje od vodećeg Blekburna. Međutim, ni drugo mesto im nije zagarantovano, jer Vigan zaostaje samo tri boda, ali je odigrao dva meča manje od Šruzberija. Domaćin se bori za opstanak, u lošoj je seriji i svaki bod mu može biti presudan. Nortempton je trenutno tek na 21. mestu i kada bi se sada prvenstvo Lige 1 završilo, ispali bi u Ligu 2. Sve je to posledica katastrofalnih rezultata u poslednjih osam utakmica, u kojima su pobedili samo jednom. U subotu ih je Roteram deklasirao sa 3:0. Šruzberi igra dobro i smatramo da će zabeležiti četvrtu uzastopnu pobedu, uz bar dva postignuta gola.

Sonenhof – Hanza – 0-2 @ 1.64 u 10Bet

Izuzetno teška utakmica za prognoziranje iz treće nemačke lige. Domaćin se bori za opstanak, dok je nekadašnji bundesligaš Hanza iz Roštoka, lošim rezultatima u poslednje četiri utakmice, ostala bez šanse da se domogne Cvajte. Ekipa Sonenhofa iz grada Ašpaha je pobedila u subotu Fortunu u Kelnu i to im je prvi trijumf još od 9. decebra prošle godine. Međutim, zbog dobrih rezultata na startu prvenstva nalaze se još uvek u bezbednoj zoni, 13. su sa deset bodova više od prve ekipe ispod crte. Pobedom nad Hanzom rešili bi veći deo problema oko opstanka. Na drugoj strani Hanza je u seriji od tri poraza i time je uništila šanse da zauzme jedno od prva tri mesta, ukoliko se ne desi neko čudo u preostalih osam kola. Očekuje se tvrda utakmica sa malo golova, a pobednik je krajnje neizvestan.

Žalgiris – Armani – 1 @ 1.28 u 10Bet

Još samo četiri kola do plej-ofa Evrolige. Litvanci su blizu plasmana među osam najboljih koji idu u doigravanje, a po svoj prilici za to im je potreba još jedna pobeda. Šansu da je ostvare imaju već u duelu sa liderom italijanskog prvenstva, ekipom Armanija iz Milana, u svom Kaunasu. Uvereni smo da “zelena šuma” neće propustiti tu priliku, a da će Litvanci, pored toga, očekivati neki kiks Reala, ne bi li možda stigli i do četvrtog mesta na kraju, mada je to malo verovatno. Italijani su odavno izgubili sve šanse da uđu u plej-of i pokušaće da još nekom pobedom poboljšaju plasman na tabeli, gde su trenutno na pretposlednjem mestu. Pobeda domaćina je izvesna, ali iskustvo nas uči da su u ovakvoj Evroligi iznenađenja uvek moguća.

Ukupna kvota na ovom tiketu je 4.92

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.