Tiket dana (subota, 24.03.2018)

Vikend će proteći u praćenju mečeva nižih evropskih liga, a sve zbog reprezentativnih obaveza koje imaju nacionalni timovi svih zemalja.

Beri – Vigan – 2 @ 1.68 u 10Bet

Ovde mnogo dilema nema, gost će odneti bodove. Beri je na poslednjem mestu u Ligi 1 i svoje šanse je propustio odavno. Istina, domaćin nije još matematički ispao, ali će se i to uskoro dogoditi. U poslednjih sedam kola pobedio je samo jednom, a iza sebe ima dva poraza od Miltona na strani i Piterboroa na svom terenu. Rekli smo da se Vigan potpuno okrenuo prvenstvu posle ispadanja iz FA Kupa, pa je sa dve poslednje utakmice doneo šest bodova sa strane. Bredford je poražen minimalnim rezultatom, a Volsol je ubedljivo pobeđen 3:0. Treće uzastopno gostovanje trebalo bi da bude najlakše, a do izražaja će doći kvalitet Vigana, verujemo novog člana Čempionšipa. Pored pobede gosta, možete pokušati i igru gost daje dva gola.

Sporting Hihon – Rajo Valjekano – GG @ 1.76 u 10Bet

Apsolutni derbi 32. kola španske Segunde igraju u Hihonu domaći Sporting i madridski Rajo. Gosti su lideri na tabeli, dok je Sporting, posle važnog trijumfa na gostovanju kod Ueske, stigao na peto mesto. Obe ekipe su u sjajnoj seriji rezultata, Hihon u poslednjih šest utakmica ima pet pobeda i remi, dok je Rajo još bolji sa učinkom šest pobeda uz dve nerešene utakmice. Gosti su poslednji put izgubili još 6. januara. Pošto obe ekipe imaju slavnu prošlost, naravno da žele da se vrate u Primeru, a imaju velike šanse da to i ostvare. Pobednika je ovde teško prognozirati, ali mislimo da će i Sporting i Rajo, uspeti da postignu bar po jedan gol. Napad je odličan i kod jednih i kod drugih, ali treba obratiti pažnju na podatak da golman Sportinga Marino nije savladan već šest utakmica, dakle više od 540 minuta.

Sautend – Roteram – T22+ @ 2.15 u 10Bet

Još jedan meč iz izuzetno zanimljive engleske Lige 1. Roteram, koji želi da se vrati u Čempiošip, gostuje Sautendu, timu koji još uvek ima neke šanse da dođe do baraža. Gosti su favoriti, ali se čini da su svoju šansu da izbore direktan plasman propustili sa dva vezana poraza od Ročdejla i Miltona, i tako upropastili neverovatnu seriju od sedam pobeda u nizu. U prošlom kolu su ubedljivo slavili kod Nortemptona sa 3:0, dok je Sautend remizirao  kod Blekpula 1:1. Naš prvi izbor je igra gost daje dva gola, jer računamo da Roteram želi da što pre obezbedi baraž, pa da preko njega uđe u viši rang, pošto su Blekburn, Vigan i Šruzberi već pododta odmakli na tabeli.

Aleksandar Zverev (NEM) – Danijel Medvedev (RUS) – 1 @ 1.38 u 10Bet

Jedan od zanimljivijih okršaja u drugom kolu Mastersa u Majamiju. Peti teniser sveta Aleksandra Zverev e nalazi se u najboljoj formi, pa je vezao dva uzastopna poraza, što mu se odavno nije desilo. Posebno je iznenadio njegov poraz u Indijan Velsu od Portugalca Souse. Rus, koji je tek nešto stariji od naturalizovanog Nemca, probija se ka teniskom vrhu i trenutno je 52. igrač sveta. Za razliku od protivnika on je morao na teren i u prvom kolu i bio je bolji od domaćeg tenisera Raja Harisona posle dva uzbudljiva taj brejka. Zverev je favorit u ovom okršaju, ali do pobede neće doći lako.

Ukupna kvota na ova četiri događaja iznosi 8.77 u kladionici 10Bet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.