Tiket dana (nedelja, 25.03.2018)

Potrudili smo se da ni ova nedelja bez mnogo fudbala ne bude dan odmora za kladioce i pronašli smo za vas nekoliko interesantnih predloga za igru.

Almere – Emen – T22+ @ 1.95 u 10Bet

Ekipa Emena je sve bliža plej ofu, a cilj joj je da ga dočeka na što boljoj poziciji. Ne može se reći da su trenutno u dobroj formi, ali je zato njihov protivnik Almere u katastrofalnoj. Pet uzastopnih poraza ima domaćin, a na tim mečevima u proseku je primao skoro tri pogotka. Sreća po njih pa su sakupili solidnu zalihu i ne strahuju za opstanak. Čini se da Emen igra bolje na strani, pa je u poslednjih pet utakmica kao gost ostvario tri pobede i dva remija. Verujemo da će gosti bar dva puta savladati golmana Almerea i to nam je sigurniji predlog od pogađanja konačnog ishoda.

Gimaraeš B – Santa Klara – 2 @ 2.35 u 10Bet

Ovaj par iz portugalske Segunde je za hrabrije kladioce. Gost se bori za ulazak u elitu, a domaćin je lišen svih briga. Iako je B sastav Gimaraeša zabeležio sedam pobeda u poslednjih 10 utakmica, verujemo da više nema nekih velikih ambicija, jer u viši rang ionako ne može. Santa Klara, na drugoj strani, želi u Primeiru, a da bi to ostvarila mora da trijumfuje u ovakvim mečevima. U poslednjem kolu Santa Klara je doživela ubedljiv poraz kod Penjafiela i pala je na petu poziciju. Rezervni sastav Gimaraeša je na devetom mestu, a uspeo je da ispuni glavni cilj, promociju novih igrača za prvi sastav ovog kluba. Motiv bi trebalo da presudi u ovom duelu, ali, ponavljamo, radi se o dve podjednako dobre ekipe.

Česterfild – Nots Kaunti – 0-2 @ 1.62 u 10Bet

Veoma važan duel u Ligi 2 za oba takmaca. Domaćin se grčevito bori za preživljavanje, a gost, najstariji klub na svetu, želi u rang više. Česterfild je na pretposlednjem mestu, a iz lige ispadaju poslednje dve ekipe. Povratak iz Konferencije, za mnoge je užasno teška misija, jer samo pobednik petog ranga ide direktno u Ligu 2. Dakle, Česterfild mora da učini sve da ostane u ovoj ligi. U poslednjih sedam utakmica slavili su samo jednom, pa im ni forma ne ide na ruku. Na drugoj strani gosti su četiri utakmice bez poraza i nalaze se na četvrtom mestu, ali im ni Vikomb nije daleko na trećem, koje vodi u Ligu 1. Sve govori da su gosti apsolutni favoriti, ali obratite pažnju na to što Česterfild neće imati još mnogo prilika da umakne sa dna. Od konačnog ishoda, izvesnije nam je da neće biti mnogo golova.

Huan Martin del Potro (ARG) – Kei Nišikori (JAP) – 1 @ 1.39 u 10Bet

Pravi teniski užitak u trećem kolu Mastersa u Majamiju. Fenomenalni Del Potro, osvajač Indijan Velsa, ukrstiće reket sa Japancem Nišikorijem, koji se posle povrede i duge pauze polako vraća tenisu. Upravo činjenica da je Japanac rekovalescent, stavlja visokog “gaučosa” u ulogu favorita. Pitanje je samo koliko je i on fizički spreman, posle velikih napora na turniru u Indijan Velsu, a svi pamtimo ono finale protiv Federera. Nišikori je već dugo na američkom kontinentu, osvoji je čelendžer u Dalasu, izgubio u polufinalu Nju Jorka a sapleo se u prvom kolu u Meksiku. Sigurno da Nišikori nije u top formi, pa verujemo u pobedu trenutno šestog tenisera sveta. Japanac je tokom pauze izgubio mnogo Atp bodova i sada je tek na 33. poziciji.

Ukupna kvota na tiketu sa tri fudbala i jednim tenisom iznosi 10.32, ukoliko igrate u kladionici 10Bet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.