Tiket dana (utorak, 27.03.2018)

Utorak je dan prebogat kontrolnim utakmicama fudbalskih reprezentacija, koje se igraju širom sveta, a drugi Masters u sezoni u Majamiju, polako ulazi u završnicu.

Španija – Argentina – GG @ 1.86 u 10Bet

Jednu od najzanimljivijih utakmica moći će da pogledaju gledaoci u Madridu, ali i širom sveta putem TV ekrana. Moguće je da će meč proteći bez najveće zvezde, Lionela Mesija, koji nije igrao ni protiv Italije, dok će Španci biti bez Davida Silve koji je dobio dozvolu selektora Lopetegija da napusti kamp reprezentacije i vrati se kući zbog porodičnih problema. ” Furija” je odigrala odličan meč u Dizeldorfu i remizirala protiv šampiona sveta Nemačke 1:1. Sada igraju sa vicešampionom iz Brazila, na svom terenu, pa bi trebalo da budu favoriti. Međutim, u duelima ovako kvalitetnih reprezentacija nema favorita i svaki ishod je moguć. “Gaučosi” su u finišu slomili otpor Italijana i pobedila 2:0, pa u dobrom raspoloženju dočekuju i ovu utakmicu. Sampaoli nije pozvao Ikardija i Dibalu, što mu je javnost zamerila, ali sve dok se pobeđuje, još  i bez Mesija, kritika neće biti. Preporučujemo da izbegnete konačan ishod i pokušate sa igrom oba tima postižu gol na utakmici. Sa takvim napadačkim potencijalom, ne bi trebalo da bude problema da obe ekipe zatresu mrežu protivnika.

Grčka – Egipat – 0-2 @ 1.45 u 10Bet

“Faraoni” su protiv evropskog prvaka Portugala pokazali da se radi o odličnoj ekipi. Vodili su golom prve zvezde, Mohameda Salaha, sve do sudijeske nadoknade, a onda im je Kristijano Ronaldo sa dva gola, u 92. i 95. minutu, oteo pobedu. Grčki fudbal je u velikim problemima. Reprezentacija će propustiti još jedno veliko takmičenje, a liga je, zbog konstantnih nereda na derbi mečevima, suspendovana do daljneg. U takvoj atmosferi nije čudo što ih je Bosna pobedila u petak, a neće biti iznenađenje ni ako izgube od Egipta. Utakmica se igrana neutralnom terenu, u švajcarskom Cirihu, gde je Egipat igrao i protiv Portugala. Najsigurnije je igrati na mali broj golova, verujemo da je jedan, maksimum koji će gledaoci videti, ali smo se odlučili za sigurniju varijantu i predlažemo igru 0-2 gola na meču. postoji mogućnost da će selektor Egipta, Ektor Kuper, odmoriti neke od najboljih igrača kojima predstoje važne prvenstvene utakmice za vikend.

Australija – Kolumbija – 3+ @ 1.80 u 10Bet

Evo utakmice gde verujemo u golove. Kolumbija je zablistala na Sen Deniju i pobedila FFrancusku 3:2, dok su “kenguri” doživeli ubedljiv poraz od Norveške. Dakle, debi novog selektora Australije Berta van Marvajka nije bio uspešan, pa će dobar rezultat u duelu sa Južnoamerikancima biti obavezan, ukoliko ne želi da se javnost već sada okrene protiv njega. Podsećamo da je selektor Angelos Postekoglu, koji je uspešno završio kvalifikacije i pobedom u baražu odveo Australiju u Rusiju, podneo ostavku na to mesto. Selekcija sa najmanjeg kontinenta ima dobar tim, ali se čini, da u odnosu na njih, Kolumbija ima zastrašujući, sa Falkao, Rodrigezom, Murijelom, Ospinom, Agilarom, Bakom i ostalima. Selektor je Argentinac Pekerman i postoji šansa da će neke zvezde tima pošetedeti napora u ovom meču, koji se igra u Londonu, dakle na neutralnom terenu. Bez obzira u kojim će sastavima istrčati na teren, obe ekipe gaje napadački fudbal i verujemo u bar tri gola na utakmici.

Marin Čilić (HRV) – Džon Isner (SAD) – 1 @ 1.35 u 10Bet

U osmini finala Mastersa u Majamiju sastaju se domaći igrač Džon Izner i drugi nosilac, Hrvat Marin čilić, finalista Australijen opena. U prva dva meča Čilić je bio bolji od Erbera i Pospišila, dok su Isnerove žrtve bili Veseli i Južni. Radi se o dvojici tenisera sa sjajnim servisom, pa smo gotovo ubeđeni da će pobednik biti onaj ko bolje odigra taj brejkove, za koje smo sigurni da će se dogoditi. I pored svega toga, čini nam se da je Čilić bliži pobedi, jer je ovo odlična šansa da dođe do titule na Mastersu. Kvota na njegovu pobedu nije velika, a ako želite da je pojačate, možete je kombinovati sa brojem gemova, koji će, najverovatnije, doći u plus.

Ukupna kvota na ova četiri događaja u kladionici 10Bet je 6.55.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.