Tiket dana (četvrtak, 29.03.2018)

Vernici koji Uskrs slave po gregorijanskom kalendaru, dakle većina Evrope, u nedelju će proslaviti veliki praznik, pa će se utakmice redovnog kola, otegnuti od četvrtka do ponedeljka.

Empoli – Salernitana – 1 @ 1.47 u kladionici 10Bet

Lider na tabeli, ekipa Empolija, sve je bliže povratku u Seriju A. Za poraz ne znaju od početka novembra, pa su sasvim zasluženo na čelu Serije B. Niz od pet pobeda prekinuli su sa dva remija, ali su sada ponovo vezali tri pobede, uključujući i minimalnu u Peskari za vikend. Gosti su takođe u dobroj formi, nadaju se plasmanu u baraž, ali i ako ne dođu do njega, neće biti velika tragedija. Njima je u ovom trenutku opstanak najbitniji, a njega su, gotovo sigurno, već obezbedili. Salernitana je jesenas pobedila Empoli, pa verujemo u želju domaćina da se revanšira, u kombinaciji sa kvalitetom tim, eto razloga da pokušate da odigrate jedinicu.

Vejle – Fremad Amager – 0-2 @ 1.74 u kladionici 10Bet

Lider Vejle je favorit protiv gosta, ali se nismo odlučili na konačan ishod iz jednog prostog razloga. Vejle na poslednjih pet utakmica ima gol razliku 1:0! Da, dobro ste videli, postigli su samo jedan gol u 450 minuta igre, a za to vreme njihova odbrana nije nijednom poklekla. I taj jedan pogodak dali su sa bele tačke protiv Fredericije. Srećom po njih stiže im ekipa Fremada koja nema prevelike ambicije, blizu je cilja, opstanka u Prvoj diviziji, pa je domaćin favorit u ovom meču. Ni gosti ne igraju efikasne utakmice, u poslednjih 180 minuta gledaoci su na njihovim mečevima videli samo jedan gol. Zato je naš prvi predlog igra 0-2 gola, uz naravno pobedu domaćina.

Aleksandar Zverev (NEM) – Borna Ćorić (HRV) – 1 @ 1.60 u kladionici 10Bet

Kako turnir u Majamiju odmiče, mladi naturalizovani Nemac igra sve bolje. U derbiju osmine finala savladao je Nika Kirjosa u dva seta, dok mu je u prethodna dva kola bilo neophodno tri, u duelima sa Fererom i Medvedevim. Tek nešto stariji hrvatski teniser, Borna Ćorić, nalazi se u odličnoj formi. U Indijan Velsu je bio nadomak pobede protiv Federera, a sada je u Majamiju uspeo da skine skalp Majeru, Soku i Šapovalovu. Smatramo da je Nemac bliži polufinalu, pre svega zbog mnogo više važnih mečeva koje ima iza sebe, ali i pobeda u njima, što nam govori i ranking, Zverev je 5. a Ćorić 36. igrač na Atp listi. Kome je konačan ishod nesigurna opcija, može pokušati sa igrom tri seta na meču.

Baskonija – Makabi – 1 @ 1.24 u kladionici 10Bet

Nadali su se Izraelci da mogu pobedom u međusobnom okršaju sa Baskonijom da utrče u poslednji vagon voza za plej-of Evrolige. Od toga neće biti ništa, jer čak i da slave u Španiji, Baskoniji ostaje meč sa Efesom u poslednjem kolu koji će ih uvesti u doigravanje. Dakle, još jedna propala sezona “ponosa Izraela” u Evropi i uzalud bačeni silni novci. Baskonija ima šansu da bude i bolje plasirana od osmog mesta i sigurno da će sve učiniti da slavi u preostala dva duela. Klub iz Vitorije je u seriji od devet pobeda u svim takmičenjima, a mi mu predviđamo i desetu. Makabi je sa tri uzastopna poraza u Evroligi sam sebe izbacio iz doigravanja. Tipujte jedinicu, ma koliko Vam kvota izgledala mala.

Ukoliko odigrate tiket sa ova četiri para, ukupna kvota u kladionici 10Bet biće Vam 5.07.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.