Tiket dana (sreda, 18.04.2018)

Danas će na meniju biti mešavina košarke, tenisa i fudbala. Igraju se druge dve utakmice četvrtfinala Evrolige, Masters u Monte Karlu je stigao do drugog kola, a igraju se fudbalske utakmice u Italiji i Španiji u prvenstvu, kao i u Kupu u mnogim zemljama.

Fenerbahče – Baskonija – 1 @ 1.28 u 10Bet

Prva utakmica četvrtfinala Evrolige između aktuelnog šampiona Evrope, turskog Fenera, i španske Baskonije u kome je favorit poznat i povremenim pratiocima događanja u košarci. Ekipa Željka Obradovića u poslednje tri sezone nije izgubila nijedan četvrtfinalni meč, i uvek je na fajnal-for prolazila sa 3:0 u seriji. Verujemo da bi i sada moglo da bude tako, jer tim sa Vonamejkerom, Datomeom, Veselim, Slukasom, Melijem i ostalima, želeće da što pre overi završni turnir u Beogradu. Fener je ove sezone oba puta dobio Baskoniju, koja se do samo kraja regularnog dela sezone borila da upadne u plej-of, a to je uradila zahvaljujući odlčnom učinku u martu, kada je zabeležila svih šest pobeda. Glavni aduti Španaca su Šengelija, Vojtman, Poirije, Boboa i veteran Marselinjo Uertas. Pobeda domaćina u prvoj utakmici ne bi smela da izostane.

Šalke – Ajntraht – 3+ @ 2.10 u 10Bet

Rezultati koje su ove dve ekipe postigle prošlog vikenda u Bundesligi govore nam da je domaćin izraziti favorit. Tako bi i bilo da se ne radi o Kup takmičenju, gde su iznenađenja uvek moguća. Šalke je slavio u rurskom derbiju protiv Dortmunda, došao nadomak plasmana u Ligu šampiona, pa bi mu navijači oprostili i eventualni kiks u Kupu. Ipak, ovo takmičenje je u Nemačkoj izuzetno cenjeno, timovi nikad ne taktiziraju kada igraju Kup, a pogotovo kad je ulog finale. Ajtraht je ubedljivo izgubio u Leverkuzenu i čini se da od Lige šampiona neće biti ništa. Tim iz Frankfurta je prošle godine igrao u finalu ovog takmičenja, ali je poražen od Dortmunda. Mnogo turbulencije izazvao je najavljeni odlazak Nika Kovača u Bajern, po završetku sezone, pa je Ajntraht već tri utakmice bez pobede u Bundesligi. Iako bi mnogi predložili da tipujete pobedu domaćina, odlučili smo se na golove, verujemo da će ih biti, jer neko mora da izađe kao pobednik iz ovog polufinala.

Bornmut – Mančester Junajted – 3+ @ 1.68 u 10Bet

Zbog učešća Mančester Junajteda u polufinalu FA Kupa, utakmica u Bornmutu igraće se ranije. Posle šokantnog poraza Junajteda od Vest Broma na Old Trafordu i pobede Sitija na Vembliju protiv Totenhema, poznat je šampion Premijer lige, mada neke velike neizvesnosti nije i bilo. Junajtedu je ostala borba za FA Kup, ali i za vicešampionsku titulu, pošto je sada Liverpul na samo bod zaostatka. Bornmut je u zlatnoj sredini, potrebno mu je par bodova da i matematički obezbedi opstanak, što će sigurno i učiniti. Na utakmicama “trešnjica” u proseku pada dosta golova, pa verujemo da će ih biti i sada, kad bodovi nisu neophodni.

Rafael Nadal(ŠPA) – Aljaž Bedene(SLO) – manje od 17,5 gemova @ 1.90 u 10Bet

Nadal će imati težak zadatak da pokuša da odbrani prvo mesto, zaključno sa Rolan Garosom, od Rodžera Federera, i pored toga što će Švajcarac propustiti celu sezonu na šljaci. Španac bi morao da osvoji sve turnire koje bude igrao, da ne bi izgubio bodove od prošle sezone. Prvo mora da trijumfuje u Monte Karlu, 11. put u karijeri. Njegov prvi protivnik biće Slovenac Aljaž Bedene, koji je ponovo uzeo slovenačko državljanstvo i vratio britansko, koje je imao jedno vreme. Bedene se u glavni žreb probio kroz kvalifikacije, a u prvoj rundi pobedio je “laki luzera”, Bosanca Bašića. Naravno da protiv Nadala nema šanse, a verujemo da neće osvojiti više od pet gemova na meču, pa smo se opredelili za igru manje gemova, u kojoj je granica na 17,5.

Ukupna kvota na miks igara, koji obuhvata fudbal, tenis i košarku, u kladionici 10Bet iznosi 8.59.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.