Tiket dana (utorak, 01.05.2018)

Prvog dana najlepšeg meseca u godini ponuda za kladioce je siromašna, ali će tako biti i narednih dana, sve više kako se bude približavao Mundijal u Rusiji.

Slovan – Ružomberok – 1 @ 1.57 u 10Bet

U finalu slovačkog Kupa sastaju se Slovan iz Bratislave i Ružomberok. Prvi su posle dva olufinalna meča eliminisali Trnavu (1:1, 2:1), a Ružomberok je bio bolji od Žiline (2:1, 0:0). U finalu se igra samo jedna utakmica, što obično odgovara slabijoj ekipi, u ovom slučaju to je Ružomberok. Slovan brani trofej Kupa, u prošlogodišnjem finalu bio je bolji od Skalice 3:0, ali u timu iz Bratislave nisu zadovoljni sezonom pošto im je titula šampiona ponovo izmakla. Istina pobedili su lidera Trnavu subotu, ali i dalje zaostaju osam bodova, a to je nedostižno u preostala tri kola. Zato smatramo da će najveći slovački klub sve učiniti da osvoji bar jedan trofej. Ružomberok je us laboj formi i nije pobedio već pet kola u prvenstvu.

Česterfild – Njuport – 3+ @ 1.90 u 10Bet

Zaostala utakmica Lige 2, koja mora da se odigra pre poslednjeg kola, pošto završna runda uvek počinje u isto vreme. Meč nema nikakav rezultatski značaj pošto se domaćin već oprostio od ovog ranga, a gost nema šanse da stigne do baraža. Česterfild je na poslednjih sedam utakmica osvojio samo bod, pa je iluzorno bilo očekivati da može da se spasi. Njuport je pobedio na dve poslednje utakmice, ali je tek na 11. mestu. Eventualno, sa dve pobede do kraja, mogli bi i do 9. pozicije, ali osim prestiža to ništa ne znači. Odlučili smo se za golove, nema potrebe da ekipe obraćaju pažnju na odbranu, a Česterfild će želeti da se na lep način oprosti od navijača.

Parma – Ternana – 1 @ 1.55 u 10Bet

Kiksirala je Parma u subotu na gostovanju kod Pro Verčelija i ostala bez važnih bodova u borbi za povratak u Seriju A. Srećom po njih, i ostali konkurenti za drugo mesto nisu bili uspešni, pa su sada na deobi druge pozicije sa Palermom. Protiv Ternane nemaju izbora i moraju da pobede, iako se gosti nalaze pred ispadanjem, jer imaju samo 37 bodova, koliko i poslednjeplasirani, već pomenuti, Pro Verčeli. Četiri kola ostala su do kraja regularnog toka i sve je manje prilike za popravni. Parma je u subotu prekinula niz od sedam utakmica bez poraza, od čega je bilo čak šest pobeda. Tipujte jedinicu.

Ukupna kvota na tri fudbalske utakmice koje se igraju u utorak, na međunarodni Dan rada, u kladionici 10Bet iznosi 4.63.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.