Tiket dana (sreda, 02.05.2018)

Drugi dan praznika obeležiće revanš meč polufinala Lige šampiona na rimskom Olimpiku, ali bi će tu još utakmica koje se mogu staviti na tiket. Nadamo se uspehu, bar onakvom kakav je bio poslednjih dana.

Rudar – Maribor – 2 @ 1.52 u 10Bet

Iako je u jednom trenutku izgledalo da će se titula iz Maribora preseliti u Ljubljanu, sada je situacija drugačija. Jeste Olimpija još uvek prva, ali sada sa samo bodom prednosti, a do kraja prvenstva Slovenije ostalo je sedam kola i svašta je još moguće. Višestruki šampion Maribor kao da je tek sad ušao u formu i vezao je pet pobeda. Suguno da je “ljubičaste” dosta omelo i učešće u Ligi šampiona, a prava bi šteta bila da odličan evropski koeficijent ne iskoriste u najkvalitetnijem takmičenju naredne sezone. Rudar je u lošoj seriji, ima tri poraza i dve pobede, ali je na odličnom petom mestu, koje deli sa četvrtoplasiranom ekipom Celja. Maribor ne bi trebalo da zastane u Velenju.

Fredericija – Roskilde – T12+ @ 1.68 u 10Bet

Zaostala utakmica danske druge lige nema rezultatski značaj ni za jednog od rivala. Domaćin je bolje plasiran, nalazi se na šestom mestu, a eventualnom pobedom stvorio bi neku šansu da pokuša da se dokopa treće pozicije koja vodi u viši rang. Međutim, čini nam se da nemaju ni neku preteranu želju da to ostvare, pa su u poslednjoj  utakmici doživeli  poraz na svom terenu od Esbjerga. Mnogo im je teže pao poraz u polufunalu Kupa od Silkeborga, jer da su pobedili, mogli su u Evropu. Gosti su niz od pet utakmica bez pobede prekinuli trjumfom u prethodoj rundi i oni otaljavaju posao do kraja sezone, pošto da ispadnu ne mogu, a vrh tabele im je daleko. Domaćin će dati bar dva gola.

Sirijus – AIK – 2 @ 1.76 u 10Bet

Utakmica 16. kola prve lige  Švedske igra se već sada. Sastaju se pretposlednji Sirijus i drugoplasirani AIK iz Solne. Aik je bez poraza, iako je imao težak raspored na startu prvenstva. Pravi je raritet to što su ove ekipe igrale pre samo nedelju dana, u okviru redovnog šestog kola. Ne znamo razlog zašto se sastaju ponovo, ali verujemo da će i ovog puta presuditi kvalitet ekipe iz Solne. Na svom terenu su pobedili 2:0, a oba puta je strelac bio Nabil Baui. Sirijus će se zadovoljiti opstankom, dok AIK želi da prekine dominaciju Malmea, u kakvoj je Malme formi, to ne bi trebalo da bude nemoguć zadatak. Tipujte pobedu gostiju.

Ukupna kvota na tri fudbalske utakmice koje se igraju u sredu u kladionici 10Bet iznosi 4.49.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.