Tiket dana (ponedeljak, 07.05.2018)

Posle manje, ili više, uspešnog vikenda, pokušaćemo da pomognemo predlozima za ponedeljak onima koji nisu imali mnogo sreće u prethodna tri dana. Ponuda je slaba, ali za jedan tiket uvek ima dovoljno parova.

Malme – Geteborg – 1 @ 1.45 u 10Bet

Šampion ide iz derbiju u derbi. Prosto neverovatno kakav je raspored Malmea na početku sezone. Već su igrali dva puta sa Đurgardenom, odmerili su snage i sa AIK-om, a sada je na red došao i Geteborg. Ni jedni ni drugi nisu startovali po očekivanju, Malme je šesti, a Geteborg osmi. Oba tima slavila su u prethodnim utakmicama, Melme minimalno protiv Đurgardena, a Geteborg 2:1 protiv Hakena. Prednost dajemo domaćinu i očekujemo trijumf dvostrukog uzastopnog šampiona.

Volen – Arau – 3+ @ 1.45 u 10Bet

Nemamo mnogo šta novo da kažemo o sudbini Volena, ekipe koja neće postojati naredne sezone. Međutim, fudbaleri Volena, želeći da se u što boljem svetlu predstave novim posleodavcima, igraju sve bolje i postižu veliki broj golova. U posledja dva meča igrali su oba puta 2:2 i to protiv Vaduza i Rapersvila. Ni gosti se ne mogu pohvaliti nekom uspešnom sezonom, želeli su povratak u ekitu, a tek su sedmi od deset timova. Golova će biti na obe strane, uvereni smo u to.

Poli Jaši – FCSB – 2 @ 1.44 u 10Bet

Nemamo nikakvu dilemu da će gosti slaviti u ovom meču i približiti se tituli šampiona Rumunije. Kluž je pobedio, pa i FCSB mora da slavi, ne bi li zadržao prednost od dva boda, dva kola pre kraja prvenstva. Domaćin nije pobedio na poslednjih osam utakmica, a zabeležio je u tom intervalu, čak sedam poraza i samo jedan remi. Bivša Steaua, za to vreme, upisala je pet pobeda i tri remija. Na njihovim međusobnim duelima ne pada mnogo golova, na poslednjih šest nije palo više od dva.

Midtjiland – Nordsjiland – T12+ @ 1.37 u 10Bet

Male šanse ima domaćin da osvoji titulu, ali neće odustati dok ima nade. Ovo je četvrti međusobni duel ove dve ekipe u ovoj sezoni, a na prva tri palo je 12 golova, dakle, četiri u proseku. ne sumnjamo da će tako biti i sada, mada bodovi mogu da budu od koristi i jednima i drugima. Gosti će se boriti za treće mesto sa FC Kopenhagenom i želeće da osvoje bodove u Midtjilandu. Verujemo u golove, a Midtjiland će postići bar dva.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici 10Bet iznosi 4.15.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.