Barselona – Real Madrid: Sudar svetova po 176. put

Barselona – Real Madrid

Stadion Nou Kamp biće domaćin 176. po redu, čuvenog El Klasika, duela Barselone i Real Madrida. Dve, po mnogima, najmoćnije svetske ekipe, ovog puta igraće samo za prestiž i popravljanje međusobnog skora. Katalonci su još u meču sa La Korunjom i matematički postali novi šampioni, a Madriđanima je prva briga finale Lige šampiona u kijevu i pokušaj da po treći put uzastopno prigrabe „ušati“ pehar, što nikad nikom nije pošlo za rukom.

Barselona: Potera za rekordom i oproštaj jednog velikog fudbalera

Katalonci su po opštem mišljenju favoriti. Ekipa Ernesta Valverdea igra sjajno u španskom prvenstvu ove sezone i blizu je jednog nesvakidašnjeg rekorda, mogućnosti da završi sezonu bez poraza. Barsa nije izgubila 34 meča u ovoj sezoni, a tome se dodaju i sedam iz prethodne, podvig za divljenje. Ipak, njihova glavna prednost biće veća svežina fudbalera, koji još od ispadanja iz Lige šampiona u onoj čudnoj utakmici u Rimu, nisu odigrali neki posebno naporan meč. Dodatnu draž ovom duelu daje i poslednji nastup na El Klasiku legendarnog Andresa Inijeste, koji posle 21 godine napušta Nou kamp i odlazi ,po završetku sezone, u Kinu.

Real Madrid: Evropska kruna još na „kraljevoj“ glavi, španska odavno pala

Zidanova ekipa nema dobru sezonu Primeri, od titule su se oprostili odavno, a pitanje je da li će ugrabiti bar drugo mesto. Ipak, sve dok je mogućnost osvajanja treće uzastopne evropske krune realna, navijači će opraštati domaće promašaje. Prošli su Realovi fudbaleri tri velika ispita u Evropi, Pari sen Žermen, Juventus i Bajern, dakle, teže nije moglo. Očekuje ih još Liverpul u finalu, a do tada pokušaće da unesu malo gorčine u proslavu titule velikog katalonskog rivala. Iz Reala su poručili da im na pamet ne pada na prirede špalir Kataloncima povodom osvajanja 25. titule šampiona, pravdajući takvu odluku identičnim postupkom barse, kada su oni osvojili FIFA Svetsko prvenstvo klubova.

Naš predlog:

Kada igrate na veliki broj golova u El Klasiku, obično ne možete da pogrešite. Tako je i ovog puta. Kada na jednoj strani imate Mesija, Luisa Suareza i Kutinja, a na drugoj Ronalda, Benzemu, Modrića i ostale, najgore je biti golman, pa makar se zvali Mark Andre ter Štegen ili Kelor Navas. U svim kladionicama kvote na igru GG3+ su skromne. Da Barselona postigne dva gola, još su niže, pa vam preporučujemo 4+, za koju su kvote ipak podnošljive.

Pobeda Barselone, koja je favorit po kladionicama, u 10Bet ceni sa kvotom 1.66, dok je trijumf Madriđana 4.50. Na igru GG3+ dobijate ponudu od 1.51, a da Barsa da bar dva gola, samo 1.37. Pokušajte sa 4+, tada je kvota u 10Bet 1.76.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.