Tiket dana (utorak, 08.07.2018)

Polako se šampionati privode kraju, u malom broju zemalja prvak još nije poznat, ali vode se borbe za opstanak i plasman u evropska takmičenja.

Muskron – Lirs – 3+ @ 1.64 u 10Bet

Utakmica belgijskog prvenstva, grupe koja se bori za plasman u Ligu Evrope. Ono što odlikuje utakmice u ovom delu plef ofa, je velika efikasnost, pošto većina mečeva nema neki rezultatski značaj. Tako je i sa okršajem Muskrona i Lirsa. Obe ekipe imaju samo po 7 bodova i nemaju šansu da se domognu konačnog baraža. Domaćin je u lošoj seriji od tri uzsatopna poraza, dok je Lirs imao velikih finansijskih briga i pretilo mu je izbacivanje u niži rang. To su srediliprodajom kluba jednom od bivših fudbalera, pa mogu da se posvete terenu. Golovi su izvesni.

Varnsdorf – Pribram – GG @ 1.74 u 10Bet

U nedostatku većeg izbora, odlučili smo se za zaostali meč druge češke lige, u kom drugoplasirani Pribram gostuje Varnsdorfu koji se grčevito bori za opstanak. Pribram želi da se vrati u elitu, ali ne postiže očekivane rezultate. Za sada jeste na mestu koje vodi u prvu ligu, ali mu za vrat dišu Hradec i Pardubice, pošto je Opava sigurna na prvoj poziciji. Domaćin se bori za spas i bodovi bi mu bili izuzetno važni. Varnsdorf je na tri poslednje utakmice osvojio samo bod, dok  Pribram nije pobedio na poslednja tri gostovanja. Očekujemo po gol na obe strane.

Miloš Raonić (KAN) – Grigor Dimitrov (BUG) – 2 @ 1.74 u 10Bet

Jedan od derbija drugog kola Mastersa u Madridu, u kome se sastaju treći nosilac, Bugarin Grigor Dimitrov i naturalizovani Kanađanin Miloš Raonić. Bugarin je bio slobodan u prvom kolu, dok je Raonić, pomalo i neočekivano lako, pobedio Argentinca Kikera u dva seta. Mada je šljaka u Madridu najbrža od svih, to ide u korist odličnog servera crnogorskog porekla, ipak je Dimitrov favorit na ovoj podlozi. Raonić je dugo mučio muku sa povredom mišića, pa je i to nešto što ide na vodenicu najboljeg bugarskog tenisera svih vremena. Očekujemo težak meč, ali i pobedu, trenutno, četvrtog tenisera sveta.

Ukupna kvota na tiketu koji sadrži fudbal i tenis, u kladionici 10Bet iznosi 4.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.