Tiket dana (sreda, 09.05.2018)

Znatno bolja ponuda je u sredu nego što je to bilo u utorak, ali se uglavnom radi o zaostalim utakmicama, čak i ligama “petice”, Španiji i Engleskoj.

Sevilja – Real Madrid – 3+ @ 1.40 u 10Bet

Zaostalu utakmicu 34. kola španske Primere na Sančez Pishuanu igraće Sevilja i Real. Domaćin je platio danak dobrom nastupu u Ligi šampiona, plasirao se u četvrtfinale, ali je popusztio u domaćem prvenstvu, pa se sada bori za plasman u Ligu Evrope. Posle osam utakmica bez pobde  u prvenstvu, klupu je napustio Vićencom Montela, a noci trener Hoakin Kaparos startovao je pobedom nad Sosijedadom, istina, golom iz penala. Real je imao težak okršaj na Kamp Nou i nije uspeo da nanese prvi poraz Barsi u šampionatu. Uz sve to, povredio se Ronaldo, pa je upitan njegov nastup u ovom meču. Madriđani mnogo više razmišljaju o finalu Lige šampiona, pa ćemo preskočiti konačan ishod i preporučiti igru na veći broj golova.

Legija – Visla Plock – 1 @ 1.60 u 10Bet

Šampion se osamio na čelu tabele i ne namerava da ga napusti u preostala tri kola. Legija je već osvojila Kup, a smeši joj se i dupla kruna. Naredne dve utakmice igra na svom terenu i ako ih dobije, možda derbi u poslednjem kolu kod Leha, neće ni o čemu odlučivati. Ekipa iz Varšave odolela je kod Jagelonije u prošlom kolu, a pre toga je vezala tri pobede u prvenstvu i trijumf u finalu Kupa. Gosti će pokušati da sse domognu Evrope, ali im to nije neki imperativ. Oni su plasmanom u plef of uradili ono što su želeli, a sve preko toga je čist ćar. Dobro igraju i u doigravanju, pa Legiji neće biti lako, ipak, kec je prva opcija.

Sent Galen – Lucern – 3+ @ 1.57 u 10Bet

Crna serija Sent Galena nikako da se okonča. U poslednjih sedam utakmica, čak šest poraza za domaću ekipu, pa je već viđeni plasman u Evropu doveden u pitanje. U nedelju ih je pobedio bivši šampion Bazel sa 4:2, a sada dočekuju direktnog konkurenta u borbi za treće mesto, ekipu Lucerna. Gosti, za razliku od domaćina, igraju dobro u poslednje vreme i imaju tri pobede i poraz u četiri prethodna kola, pa su se ukotvili na trećem mestu, sa dobrim izgledima da tu i ostanu. Lucern je blagi favorit, ali je dosta golova izvesnija opcija.

Totenhem – Njukasl – 1/1 @ 1.55 u 10Bet

“Pevci” su ispali iz forme, ali srećom po njih, prvenstvo se bliži kraju. Ipak, sada im već visi plasman u Ligu šampiona, pošto se Čelsi opasno primakao. Totenhem ima dva boda više i nešto bolju gol razliku, pa bi mu u poslednja dva kola bilo dovoljno četiri boda. Neće smeti da rizikuju protiv Njukasla i moraće da upišu pobedu, ne bi li stigli bar do četvrtog mesta, u sezoni u kojoj su opet ostali bez trofeja. Gosti su vezali tri poraza, ali su dobrim igrama krajem marta i početkom aprila, osigurali nastup u eliti i naredne godine. Totenhem pobeđuje “iz keca”.

Ukupna kvota na tiketu sa četiri fudbalske utakmice u kladionici 10Bet iznosi 5.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.