Tiket dana (ponedeljak, 14.05.2018)

Ponedeljak obično služi kladiocima koji nisu imali uspešan vikend za “vađenje”. Loša vest je da ponuda nije neka, ali potrudićemo se da pronađemo nekoliko parova, taman za jedan tiket.

Univerzitatea – FCSB – 2 @ 1.95 u 10Bet

Ekipa iz Bukurešta, ranije poznata kao Steaua, napravila je nepopravljiv kiks prošle nedelje na gostvanju ekipi Poli Jaši, kada su doživeli poraz i pored igrača više. Sada im Kluž beži jedan bod, dva kola pre kraja, pa sumnjamo da će to iskusna ekipa ispustiti. FCSB mora pokušati da dođe do titule, da pobedi obe utakmice i nada se kiksu rivala, hoće li se to desiti, videćemo. Problem više je to što Univerzitatea iz Krajove želi treće mesto za koje se bori sa Vitorulom i Astrom, tako da ima itekao motiva da pobedi. Ukoliko volite rizik, a šta nam drugo i preostaje, tipujte na goste.

Kalmar – Sirijus – 1 @ 1.62 u 10Bet

Koliko je teško prognozirati švedsku ligu saznajemo iz kola u kolo. Pošto je ponuda siromašna, ipak smo se odlučili za jednu utakmicu. Odlični Kalmar dočekuje poslednjeplasirani Sirijus, kome je ovo druga sezona u eliti. Domaćin je vezao tri pobede, pa očekujemo i četvrtu. Gosti imaju samo četiri boda, a priliku da uvećaju bodovni konto, moraće da sačekaju. Jedan od naizvesnijih parova u ponedeljak.

Kajzeri – Ahisar – 2 @ 2.05 u 10Bet

Čudo se dogodilo u Kupu Turske, pa je maleni Ahisar došao do trofeja. U finalu su savladali Fenerbahče, ali su podvig načinili i u polufinalu kada su u dva meča bili bolji od Galatasaraja. Istorijski uspeh ove ekipe mogao bi da bude poućen ispadanjem iz prve lige, što niko u ovakvom trenutku ne bi želeo. Pred dule sa Kejzerijem Akhisar je u opasnoj zoni i mogao bi o opstanku da odlučuje u direktnom duelu sa Osmanlisporom u poslednjem kolu. Da bi im bio dovoljan bod u tom meču, ne smeju da izgube u Kajzeriju. Domaćin je odigrao dobru sezonu, ali je popustio u finišu, pa je u seriji od tri poraza. Rizikujte s dvojkom, ali bez velikog uloga.

Ukupna kvota na tri utakmice na tiketu za ponedeljak u kladionici 10Bet je 6.47, ali upozoravamo da se ne radi o “siguricama”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.