Tiket dana (nedelja, 13.05.2018)

Poslednji put u ovoj sezoni na terene će premijerligaši u Engleskoj i Rusiji, dok će se na Apeninima igrati pretposlednje kolo Serije A.

Spartak (M) – Dinamo (M) – 1 @ 1.48 u 10Bet

U poslednjem kolu ruske Premijer lige igra se moskovski derbi između, sada već bivšeg šampiona, Spartaka i povratnika u elitu Dinama. Šampionska kruna ne odlazi iz prestonice, ali prelazi kod ekipe Lokomotive, dok se Spartak bori da zadrži drugo mesto a time i direktan plasman u Ligu šampiona. Što se Dinama tiče, njihova pozicija je baš nejasna. Nisu obezbedili opstanak, ali bi, eventualnom, pobedom mogli i do evropskih takmičenja. Sve u svemu, domaćin je favorit, a sigurno mu se ne igraju naporne i neizvesne kvalifikacije za najznačajnije evropsko takmičenje.

Setubal – Tondela – 1 @ 1.48 u 10Bet

Domaćinu je pobeda imperativ jer ih trijumf ostavlja u eliti. Tondela nema baš nikakav motiv, oni su odavno prebrinuli te brige, pa ne treba sumnjati u uspeh Setubala, mada su u poslednjih pet kola osvojili samo jedan bod. Problem je bio i težak raspored jer su igrali i sa Benfikom i Portom. Gosti su u poslednjem kolu ubedljivo poraženi na svom terenu od Gimaraeša, što samo potvrđuje da su već na raspustu.

Treleborgs – Malme – 2 @ 1.45 u 10Bet

Dajemo poslednju šansu Malmeu. Ukoliko nas i sada “izda”, ne stavljamo ih više na tikete. posle neočekivanog poraza od Geteborga na svom terenu, Malme je izgubio i u finalu Kupa i to ubedljivo od Đurgardena. Sezona je, dakle, katastrofalno počela, pa je poslednji momenat da se trgnu, ili će titula, već sad, odlepršati iz ovog grada. Treleborgs je još gori, nalazi se na poslednjem mestu, a na sve četiri utakmice na svom stadionu doživeo je poraze. Ne verujemo da će biti drugačije i protiv Malmea.

Molde – Bodo/Glimt – 1 @ 1.74 u 10Bet

Još jednoj ekipi koja nas je više puta prevarila dajemo poslednju priliku. Radi se o Moldeu, norveškom timu koji je gromoglasno najavljivao juriš na titulu, a trenutno je na četvrtom mestu, sa ogromnih 11 bodova zaostatka za Branom, koji je već pobedio u ovom kolu. Ono što Moldeu, pored domaćeg terena, ide na ruku, je i protivnik, Bodo Glimt je trenutno 14. sa šest bodova, a imaju tri remija u nizu. Smatramo da će Molde pobediti i da će to biti zamajac za seriju uspeha u narednom periodu.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladonici 10Bet iznosi 5.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.