Tiket dana (utorak 15.05.2018)

Ponuda za utorak je takva da je teško uopšte sastaviti tiket, a kamoli da on još bude i dobitni. Ipak, ne odustajemo, evo naših predloga, jer ko zna, možda je mala ponuda bolja bog lakšeg odlučivanja.

Sent Patrik – Slajgo – 1 @ 1.58 u 10Bet

Domaćin je znatno bolji sastav i favorit je u duelu sa Roversima, gde god igrali, a pogotovo na svom terenu. Sent Patrik ima dve vezane pobede čime je neutralisao “petardu” popijenu protiv Dandalka. Trenutno su na petom mestu, a realno, tu im je i mesto. Slajgo će se boriti za opstanak, ali je to tim koji ume da iznenadi. I pozitivno, ali i negativno. Uspeli su da savladaju Voterford, koji je kvalitetniji, ali i da remiziraju sa Sent Patrikom u prvom meču, kada su bili domaćini. Igrajte na pobedu domaćeg tima, ali budite oprezni.

Vitese – Utreht – GG @ 1.62 u 10Bet

Ovo je prva utakmica finala baraža za plasman u Ligu Evrope, a sastaju se, posle regularnog toka, šestoplasirani Vitese i petoplasirani Utreht. Revanš je četiri dana kasnije u Utrehtu, a ekipa koja bude uspešnija u dvomeču, predstavljaće zemlju lala u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Ovo finale je očekivano, Vitese je dva puta u polufinalu bio bolji od Den Haga (5:2, 2:1), dok je Utreht imao dosta problema protiv Herenvena (3:4, 2:1), ali je zahvaljujući većem broju golova u gostima prošao dalje. Posle sadašnje “velike četvorke” holandskog fudbala, PSV-a, Ajaksa, Fejenorda i Alkmara, ove dve ekipe su konstantno u vrhu i red je, da bar jedna, zaigra i u Evropi. teško je oceniti ko je bliži tom cilju, pa se odlučujemo na golove na obe strane.

Denis Šapovalov(KAN) – Tomaš Berdih(ČEŠ) – 1 @ 2.25 u 10Bet

U prvom kolu Mastersa u Rimu sastaju se budućnost i, rekli bismo već pomalo, prošlost tenisa. Denis Šapovalov krupnim koracima grabi ka svetskom vrhu, a u Madridu je ostvario najbolji rezultat na velikim turirima, plasmanom u polufinale koje je izgubio od kasnijeg osvajača turnira Aleksandra Zvereva. Što se Berdiha tiče, on nikada nije vole da igra na šljaci, a to potvrđuje i ove sezone. Madrid je završio u prvom kolu, porazom od Gaskea, Monte Karlo, takođe na startu, izgubivši od Nišikorija, dok je ostale turnire preskočio. Čeh je odmorniji od mladog Kanađanina, ali temperamentni Šapovalov, smatramo, tek se zahuktao i treba od njega tek očekivati odlične rezultate, pošto mu je samo 19 godina. Čini se da je kvotom mladi teniser malo potcenjen, pa smo se odlučili da pokušamo sa njegovom pobedom.

Ukupna kvota na dve fudbalske utakmice i jedan teniski meč u kladionici 10Bet iznosi 5.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.