Tiket dana (nedelja, 20.05.2018)

Dan kada se opraštaju Italijani i Španci, ponudio nam je solidan izbor za sastavljanje  dobitnih tiketa. Evo kako smo mi sklopili jedan.

SPAL – Sampdorija – 1 @ 1.62 u 10Bet

Ne treba mnogo objašnjavati da domaćinu pobeda obezbeđuje i narednu sezonu u Seriji A, nezavisno od učinka konkurenata. Veći motiv igrači SPAL-a ni ne mogu da imaju. Protivnik je Sampdorija koja je već odavno na odmoru, tačnije od onog trenutka kada su izgubili sve šanse da se nađu u Ligi Evrope. SPAL nije uspeo da dođe do bodova u Torinu, ali mu je splet okolnosti omogućio da sam odlučuje o svojoj sudbini. Neće oni to propustiti.

Atletiko Madrid – Eibar – 1 @ 1.57 u 10Bet

Verovatno na Vanda Metropolitanu još traje slavlje posle osvajanja Lige Evrope, treće u istoriji Atletika. “Jorgandžijama” je potreban bod da bi ostali na drugom mestu Primere, odnosno da bi iza sebe ostavili gradskog rivala Real. To je dovoljan motiv za četu Dijega Simeonea da ozbiljno odigraju utakmicu protiv Eibara, a kad to čine, pobeda obično ne izostane. Treba reći da Eibar nije nimalo naivan protivnik, šta više, možda su gosti najprijatnije iznenađenje, ali prednost dajemo pobedniku Lige Evrope.

1xBet ima neverovatan bonus: 100% do 100 evra za vašu prvu uplatu!

Kordoba – Almerija – 1 @ 1.64 u 10Bet

Ekipa Kordobe muči se čitave sezone, ali je u poslednjih šest kola zabeležila tri pobede, od kojih je ona u prošlom na gostovanju kod lidera Rajo Valjekana, ravna senzaciji. Gledajuć raspored, koji kaže da Kordoba u dva poslednja kola igra sa Reusom u gostima i Hihonom kući, ispada da im je meč sa Almerijom najvažniji u borbi za opstanak. Gosti su, za sada, u sigurnoj zoni, ali moraju da osvoje još neki bod da bi izbegli najgore. Kordoba je u boljoj formi i trebalo bi da pobedi, golova neće biti mnogo.

Leh – Legija – 0-2 @ 1.90 u 10Bet

Poslednje kolo poljskog šampionata odgonetnuće ime novog prvaka, a mi smatramo da će to biti stari, dakle, ekipa Legije iz Varšave. Gostima treba bod da bi bili nedostižni za Jageloniju koja je druga, ali bi u slučaju istog broja bodova osvojila titulu zahvaljujući boljem učinku posle regularnog dela. Leh je svoje šanse propustio u doigravanju pošto je u šest kola pobedio samo jednom. Nakon takvih rezultata, treće mesto je premija. Možda je nerešeno najrealniji ishod, ali se opredeljujemo za mali broj golova.

Ukupna kvota na tiketu sa četiri fudbalske utakmice koje se igraju u nedelju u kladionici 10Bet iznosi 7.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.