Tiket dana (ponedeljak, 21.05.2018)

Prvenstva u pet najjačih liga Evrope su završena, ostalo je da se privedu kraju šampionati u još nekoliko zemalja, pa smi možemo da se okrenemo Rusiji i Mundijalu koji se održava u toj zemlji.

Vatens – Rid – 2 @ 1.42 u 10Bet

Gosti su doživeli dva uzastopna poraza, pa su skliznuli na četvrto mesto. Ostale su još dve utakmice, koje bi morali da dobiju, ne bi li stigli bar do treće pozicije i baraža za plasman u elitu, koja se naredne sezone širi za dve ekipe. Vatens je odoleo Nojštatu u prethodnom kolu, ali već odavno igra bez motiva, ali i bez opetrećenja, što za njihove rivale može da bude opasno. Dvojka je prvi znak.

Brondbi – Alborg – 1 @ 1.21 u 10Bet

Ono što se desilo Brondbiju u prošlom kolu protiv Horsensa prepričavaće se generacijama među navijačima ovog kluba. Titula je bila u džepu tima iz prestonice, vodili su sa 2:0 u 89. minutu, a onda je domaćin, tačnije rezervista Finbogason postigao dva gola, drugi u 96. minutu i šampionski pehar je odlepršao. Da li i definitivno, videćemo posle utakmica poslednjeg kola. Brondbiju treba trijumf nad Alborgom, koji će ostvariti, ali im je potrebno da Midtjiland ne savlada njihovog dželata Horsens, a u to je, već, teže poverovati. Uglavnom, osvajač Kupa će pobediti Alborg.

1xBet ima neverovatan bonus: 100% do 100 evra za vašu prvu uplatu!

Limerik – Kork Siti – 2 @ 1.37 u 10Bet

Trka udvoje u prvenstvu Republike Irske se nastavlja. Dandalk ima dva boda više, ali Kork je odigrao jedan meč manje. Sada aktuelni šampion gostuje kod Limerika, tima koji je ušao iz druge lige i do kraja će se boriti za opstanak. U trijum gostiju ne sumnjamo, a samo je pitanje da li će ga overiti već u prvom poluvremenu, zato je bolje igrati samo dvojku.

Ksamaks – Vil – T12+ @ 1.39 u 10Bet

Igra se poslednje kolo u Švajcarskoj drugoj ligi koja je odavno lišena svih nedoumica. Ksamaks će, poznato je to pre dosta vremena, u elitu, dok ligu napušta Volen. Poslednjih petnaestak kola igralo se bez rezultatskog pritiska i sve su utakmice, uglavnom, vrvele od golova. Biće tako i na promociji ekipe iz Nojšatela u superligaša, a Vil je odličan protivnik za to. Golova će biti mnogo, ali je najsigurnije igrati na to da domaćin daje bar dva.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici 10Bet iznosi 3.27, odlično za “vađenje” posle vikenda.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.