Tiket dana (sreda, 23.05.2018)

Dan kada nas očekuje nekoliko finalnih utakmica nacionalnih Kupova, ali i mečevi baraža i liga sa severa kontinenta.

Dinamo Minsk – BATE – DS 1x @ 1.46 u 10Bet

Neverovatna završnica prošlog prvenstva Belorusije kada je Mirko Ivanić golom u 94. minutu doneo titulu timu iz Borisova, koji je tako nastavio dominaciju u domaćem prvenstvu, još uvek se prepričava. Čini se da BATE, iz sezone u sezonu, nije više toliki favorit u Belorusiji, što potvrđuje i pozar u finalu Kupa pre nekoliko dana od Bresta. BATE je lider na tabeli sa svih sedam pobeda, ali je na početku sezone imao nešto lakši raspored. Prvi ozbiljniji ispit mu sledi u Minsku, gde će igrati protiv najvećeg konkurenta Dinama. Ekipa iz glavnog ggrada je druga sa četiri boda zaostatka, pa je ovo prilika da, eventualnim trijumfom, priđe na samo bod. Mi smatramo da domaćin neće izgubiti, a golova će biti malo.

Celje – Maribor – 2 @ 1.34 u 10Bet

Još uvek aktuelni šampion Slovenije, ekipa Maribora, poražena je u prethodnom kolu od Olimpije na svom terenu i tako velikom rivalu prepustila čeelo tabele, dva kola pre kraja šampionata. To je prava tragedija za “ljubičaste” jer su Ljubljančani pobedonosni gol postigli u 90. minutu. Uzaludna su bila dva gola Luke Zahovića, sina nekadašnjeg Partizanovog asa Zlatka. Maribor mora da pobedi na preostale dve utakmice i čeka eventualni kiks “zmajčeka”, koji bi mogao da se desi u poslednjem kolu u Domžalama. Nada je tanka, ali postoji. Međutim, Maribor pre toga mora da pobedi jako neugodno celje, koje je u odličnoj formi i zauzima četvrto mesto. Ipak, dvojka…

Haken – AIK – 2 @ 3.00 u 10Bet

Kako prvenstvo Švedske odmiče, AIK nam deluje kao tim koji bi mogao i do titule. Nisu iz kluba iz Solne najavljivali tako nešto pre početka sezone, ali kako su Malme, Đurgarden, Elfsborg i Geteborg u očajnoj formi, na vrhu tabele nalaze se Hamarbi i AIK. Mnogo toga o mogućnosti AIK-a znaćemo posle gostovanja Hakenu, jer se radi o ozbiljnoj ekipi, trenutno na šestom mestu. AIK je još neporažen, a odigrao je deset utakmica. Verujemo da neće izgubiti i kod Hanega, a hrabro preporučujemo dvojku sa odličnom kvotom.

Ukupna kvota na tri utakmice koje se igraju u sredu u kladionici 10Bet iznosi 5.87

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.