Tiket dana (četvrtak, 23.05.2018)

Ni četvrtak se nije “istakao” dobrom ponudom za kladioce. Uglavnom su tu utakmice baraža za popunu nacionalnih liga, pa smo pokušali da pronađemo nekoliko utakmica koje vam predlažemo da odigrate.

Vendisel – Lingbi – 2 @ 2.90 u 10Bet

Domaćin je u psolednjem kolu druge lige Danske uspeo da “uhvati” treće mesto i plasira se u baraž za popunu elitne serije. Pobedio je Fredericiju u gostima, dok je Viborg remizirao na svom terenu, primivši gol u poslednjem minutu i tako ostao bez doigravanja. Lingbi nije uspeo da obezbedi opstanak u dvomeču sa Randersom, pa će morati da to pokuša u duelu sa Vendiselom. Iako kvota govori drugačije, smatramo da je dojučerašnji prvoligaš ipak kvalitetniji, pa smo se odlučili za dvojku, mada se igra samo jedna utakmica.

Dalkur – Elfsborg – 2 @ 2.95 u 10Bet

Iako se ne zna ko je u goroj formi, novajlija ili bivši šampion, mislimo da je Elfsborg ipak bliži trijumfu. Dalkur će se zadovoljiti opstankom, mada će i to, kako je krenuo, teško ostvariti. Elfsborg je u krizi, ali se radi o slavnom klubu koji će , pre ili kasnije, početi da pobeđuje. Možda je ova utkamica prekretnica. Domaći je us eriji od četiri uzastopna poraza, dok gost ima dva remija i dve izgubljene utakmice. Dalkur je poslednji sa samo četiri boda, a Elfsborg je na 14. mestu sa dva više.

Ukupna kvota na dve “jake” dvojke, ukoliko se odlučite za ovaj “dabl”, u kladionici 10Bet iznosi 8.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.