Tiket dana (subota, 26.05.2018)

U danu u kome ćemo saznati pobednika Lige šampiona, kao i pobednika baraža Čempionšipa, nema mnogo drugih događaja, bar kad je fudbal u pitanju. Jedino Česi igraju poslednje kolo prvenstva, a mi smo pokušali da sastavimo jedan tiket, nadamo se, dobitni.

Banjik Ostrava – Brno – 1/1 @ 1.55 u 10Bet

Domaćinu je neophodna pobeda da bi zadržao status prvoligaša, što je u zimskoj pauzi izgledalo gotovo nemoguće. Međutim, Banjik je odigrao odlično prolećni deo sezone i sada, kolo pre kraja, jedna pobeda ga deli od ispunjenja zacrtanog cilja. Brno je već u drugoj ligi i ne verujemo da će se ozbiljnie suprotstaviti motivisanim domaćinima. Banjik ima samo jedan poraz u poslednjih devet utakmica, i iz dobre forme crpi snagu zaa još jedan, najvažniji korak. Verujemo da će se sve rešiti posle prvog poluvremena.

Jablonec – Slovačko – 1/1 @ 1.66 u 10Bet

Još jedan meč u kome je domaćin apsolutni favorit. Jablonec pobedom ulazi u Ligu Evrope, a gosti dolaze na izlet. Slovačko je obezbedilo opstanak i nema nikakav motiv. Opasnost za domaćina može biti to što su gosti u seriji od sedam utakmica bez poraza, koja ih je i dovela u sigurnu zonu. jablonec je propustio priliku da preko domaćeg Kupa izbori Evropu, jer je poražen u finalu od Slavije, ali će ga pobeda, u koju smo sigurni, ostaviti na trećem mestu, što je fenomenalan uspeh. Domaćin će napasti od prvog minuta.

Valerenga – Lilestrem – 1 @ 2.00 u 10Bet

Prva utakmica 12. kola norveške lige, iskreno, nije baš sigurna fiks. Ipak, domaćin je bolji tim i trebalo bi da trijumfuje. Problem je što je većina timova u ligi podjednakog kvaliteta, pa su i iznenađenja česta. Valerenga je izgubila u prethodnom kolu u Tromzeu, ali je pre toga vezala tri pobede. Lilestrem je odigrao odlično protiv lidera Brana i remirirao, a pre toga je ubedljivo poražen od šampion Rozenborga.

Ukupna kvota na tri fudbalske utakmice u kladionici 10Bet iznosi 5.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.