Tiket dana (nedelja, 27.05.2018)

Nedelja je, u odnosu na prethodne dane, potpuno zadovoljila ponudom. Naravno, nema više najjačih evropskih liga, ali za sastavljanje tiketa, sasvim je dovoljno utakmica.

Malme – Dalkur – 1/1 @ 1.83 u 10Bet

Posle promene trenera, šampion Švedske mora da pobeđuje u seriji ukoliko želi priključak sa vodećim ekipama. Niz od četiri poraza, što se ne pamti, prekinuli su sigurnom pobedom nad Hakenom, a sad im stiže najpoželjniji mogući protivnik, ekipa novajlije Dalkura, koja je u osam poslednjih utakmica osvojila samo jedan bod i čvrsto drži začelje tabele. Nema mnogo priče, kec je siguran, a kvotu ćemo pojačati prelazom 1/1.

Sevilja B – Numansija – 2 @ 1.64 u 10Bet

Mladi tim Sevilje je završio avanturu u Segundi još odavno i nalazi se na poslednjem mestu, pa će se preseliti u niži rang. Numansija juri mesto koje vodi u baraž, a za to joj je potrebna pobeda na ovom gostovanju. Ni jedni ni drugi nisu  u nekoj sjajnoj formi, ali moramo da istaknemo da je Sevilja pobedila na poslednje dve utakmice na svom terenu, pa sigurno da gostima neće biti lako. Numansija je na tri utakmice uzela samo bod, pa joj je ovo poslednja šansa. Verujemo da će presuditi motiv, a ne trenutna forma.

1xBet ima neverovatan bonus: 100% do 100 evra za vašu prvu uplatu!

Tuluz – Ajačio – 1 @ 1.55 u 10Bet

Prvoligaš je sve dileme rešio još na prvoj utakmici baraža. Nema sumnje da će Tuluz ostati član Lige 1, a da Ajačio treba da sačeka neku novu šansu. Na Korzici je bilo 3:0 za goste, pa nema ssumnje da će Tuluz svoj očigledno veći kvalitet potvrditi i u revanšu. naravno, ne očekujemo da će previše zapinjati, ali je ovo poslednja utakmica u sezoni, pa i nemaju za šta da se čuvaju. Pobeđuje domaći tim i proslavlja opstanak u eliti.

Ukupna kvota na tri nedeljna meča u kladionici 10Bet iznosi 4.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.