Tiket dana (ponedeljak, 28.05.2018)

Opet ponedeljak. Fudbaleri iz najjačih liga, oni koji neće ići u Rusiju na Mundijal, polako merkaju egzotične destinacije, a mi ,u malom broju ponuđenih utakmica, tražimo parove za tiket.

BATE – Islač Minsk – 1/1 @ 1.66 u 10Bet

Stoprocentan je šampion Belorusije od početka prvenstva. Još uvek nisu izgubili ni bod, a veliku pobedu ostavrili su u prošlom kolu na gostovanju u glavnom gradu, protiv, verovatno, jedinog konkurenta Dinama. Sad im dolazi još jedna ekipa iz Minska, ali znatno manje kvalitetna. Pre nešto više od mesec dana ove dve ekipe su igrale dva meča u četvrtfinalu Kupa, a u oba je slavio BATE. Domaćin je veliki favorit, posebno u Borisovu, a pokušaćemo da pogodimo prelaz, zbog jače kvote.

Portugal – Tunis – 0-2 @ 1.71 u 10Bet

Aktuelni šampion Evrope ozbiljno se priprema za predstojeći Mundijal i već počinje sa kontrolnim utakmicama. Naravno, to rade i Tunižani koji su takođe uspešno prebrodili kvalifikacije u Africi. Portugalci će biti oslabljeni jer će igrati bez najboljeg igrača, Kristijana Ronalda, koji je dobio dodatni odmor posle finala Lige šampiona u kojem je njegov Real postao prvak Evrope, treći put uzastopno. Ne verujemo u veliki broj golova, Tunis igra čvrsto, retko prima, ali i retko daje golove. Favorit je Portugal, ali ne verujemo da će postići više od dva gola.

Sarpsborg – Stabek – 1 @ 1.64 u 10Bet

U poslednjoj utakmici 12. kola norveške elitne serije sastaju se Sarpsborg i Stabek. Domaćin je favorit u ovm duelu, prošlu sezonu bio je odličan i završio na trećem mestu, a i ovu je dobro počeo. Sarpsborg je trenutno četvrti sa 19 bodova i predvodi timove koji prate vodeću trojku u sastavu Bran, Rozenborg i Ranhajm. Stabek je tek na 12. mestu, a na šest gostovanja uspeo je samo dva puta da ostane neporažen. Sve ukazuje na jedinicu.

Ukupna kvota na ove tri utakmice, koje se igraju u ponedeljak, u kladionici 10Bet je  4.65.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.