Tip dana: Poljska – Kolumbija: Iskupljenje grehova, ili pakovanje kofera

Ove dve ekipe smatrane su za favorite u frupi H i očekivalo se da se plasiraju u nokaut fazu. Sada je gotovo izvesno da za jednu mesta neće biti, a lako je moguće da obe krenu svojim kućama već posle grupne faze.

Poljska: Senegal ogolio sve slabosti, hoće li Poljaci ponovo kući posle samo tri utakmice?

Veliku podršku na tribinama stadiona u Spartaka u Moskvi imali su Poljaci u duelu sa Senegalom, ali im to nije pomoglo. Oni su poslednji put iggrali u eliminacionoj fazi jednog Mundijala još u Španiji 1982. godine kada su se plasirali u polufinale. U kvalifikacijama su bili dominantni pa su navijači očekivali prekid te neugodne tradicije. Ali, već na startu se pokazalo da u selekciji koju predvodi selektor Adam Navalka ne funkcioniše sve po očekivanju. Istina, oba gola protiv Senegalaca su sticaj okolnosti, prvi je autogol Ćioneka, a drugi je Nijang postigao posle greške četvrtog sudije. Najbolji strelac Poljske, Robert Levandovski nije uspeo da postigne gol, nije imao ni neku izrazitu priliku, a u takmiv utakmicama Poljska teško pobeđuje. Napad je bolji deo tima Poljske, ali će u sudaru sa Kolumbijcima odbrana, a golmanom Vojćehom Šćešnim, biti na teškom ispitu. Pobeda ih stavlja u dobru situaciju pred poslednje kolo, a poraz ih, najverovatnije, šalje kući posle trećeg meča.

Kolumbija: Sreća je ”kafeterosima” okrenula leđa protiv ”samuraja”, sad im je neophodna

Sve je po zlu krenulo za Kolumbiju u petom minutu meča sa Japanom. Tada je Karlos Sančez odlučio da rukom spreči loptu da uđe u gol, zaradio crveni karton, a ”samuraji” su ipak sa penala došli u vođstvo.U narednih 85. minuta ”kafeterosi” su igrali sa igračem manje, Kvadrado je morao van terena da bi se pojačala odbrana, aali i sa desetoricom, Kolumbija je uspela da poravna posle slobodnog udarca Kintera, pa čak i da stvori neke prilike i dođe do potpunog preokreta. kada se očekivao remi, Japanci su posle kornera uspeli da postignu drugi gol i ostave Falkaa i drugove bez bodova nakon prvog kola. Treba reći i da prva zvezda Kolumbije Džejms Rodrigez nije igrao sve do 60. minuta, pošto još nije u potpunosti oporavljen od povrede. Selektor Hoze Pekerman imaće dosta problema da sastavi tim, jer pored rovitih igrača i isključenog Sančeza, dosta fudbalera je umorno nakon napornih sezona u svojim klubovima. Ako izgube od Poljske, verovatno im meč poslednjeg kola sa senegalom neće značiti ništa, a jedan bod im ostavlja šansu da isprave greške i uguraju se u osminu finala.

Naš predlog:

Sigurni smo da će golova biti na ovoj utakmici. Do sada na Mundijalu nijedna utakmica nije završena 0:0, pa je teško očeivati da će ova kada se sastaju ekipe koje u svojim redovima imaju Milika, Zjelinskog i Levandovskog na jednoj, odnosno Rodrigeza, Falkaa i Baku na drugoj strani. Prvi predlog je GG, dakle bar po gol u mrežama Šćešnog i Ospine, a verovano će doći i 3+. Pokušajte sa igrom Robert Levandoski postiže gol, dok predlažemo da izbegnete pogađanje konačnog rezultata.

Po kladionicama favorit je Kolumbija, pa je u kladionici 1xbet dvojka 2.31. Pobeda Poljske se plaća 3.54, a remi 3.36. Za igru GG u 1xbet očekuje vas koeficijent 1.85, a za 3+ 2.11. Ako Levandovski zatrese mrežu Ospine, a vi to odigrate, u kladionici 1xbet dupliraćete vaš ulog, jer je kvota 2.05.Registruj se na 1XBet

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.