Tip dana: Spartaks – Crvena zvezda: Prvi korak je najvažniji

Šampion Srbije počinje evropsku avanturu iz Letonije, gde se sastaje sa domaćim Spartaksom, prvakom ove zemlje. Utakmica se igra u Rigi, a ne u Jurmali odakle je Spartaks.

Spartaks: Nova titula baš daleko, uspeh u Evropi bio bi pravi iskorak

Domaćin je tek na četvrtom mestu letonskog prvenstva, pa bi trebalo da se dogodi čudo ne bi li odbranili titulu. Sada izlaze u Evropu, a po opštem mišljenju žreb im nije bio naklonjen. Zvezda je u ovom trenutku prejaka za Letonce, a lep uspeh za Spartak bio bio izbegavanje poraza bar na svom terenu, mada neće ni igrati u svojoj Jurmali, već u glavnom gradu Rigi. Trenutno su u baš lošoj formi i u poslednje tri prvenstvene utakmice upisali su dva poraza i jedan remi. Ne očekuje se ni neka naročita podrška sa tribina, i zbog loše serije rezultata, ali i zbog domaćinstva u drugom gradu.

Crvena zvezda: Prošla sezona kao orjentir za predstojeću

Beograđani imaju ogromne ambicije u Evropi. Prošle sezone napravljen je veliki uspeh plasmanom u nokaut fazu Lige Evrope, mada su morali da preskoče čak četiri rivala u kvalifikacijama, od kojih su dva bila favoriti u duelu sa našim timom. Govorimo o Sparti i Krasnodaru. I u grupi Zvezda je pokazala kvalitet, a protiv Moskovljana nije bilo dovoljno sreće. Čini se da je prvak Srbije odradio odličan posao u prelaznom roku, a jedini problem može da bude neuigranost ekipe, jer je  premalo vreman bilo do prve zvanične utakmice. Dobra stvar je da Letonci nisu tim od koga treba strahovati, pa i dvomeč sa njima može da posluži treneru Milojeviću kao provera pred ozbiljnije okršaje, a već u narednom kolu Zvezdu čeka šampion Kipra APOEL. Iz Rusije, gde su bili sa reprezentacijom, vratili su se Radonjić i Rodić, ali ne verujemo da će na teren u ovoj utakmici.

Naš predlog:

Srpski tim je apsolutni favorit i to je svima jasno. Zbog male kvote na pobedu, verovatno treba pokušati sa prelazom 2/2, ili kombinacijom sa dvojkom i golovima, kojih bi trebalo da bude umereno 2-3. Ne znamo kakvo je vreme tamo, ali ne sumnjamo da je teren u Rigi dobar, što će odgovarati srpskom šampionu.

Naravno da je svim svetskim kladionicama jasno ko će voditi glavnu reč u ovom okršaju. Kvota u kladionici Unibet na pobedu Zvezde iznosi samo 1.23. Nerešeno se plaća 5.75, a eventualni trijumf Spartaksa čak 12.50. Prelaz 2/2 u Unibetu je 1.68, a ako bude 2-3 gola na meču, kvota je tačno 2.00.Registruj se na Unibet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.