Tip dana: Rudar – Partizan: Hoće li pljevaljski tamburaši svirati pesme tužne?

Partizan će, kao i prošle sezone, svoju evropsku avanturu započeti u Crnoj Gori. prošle godine je protivnik crno-belih bila podgorička Budućnost, a sada pljevaljski Rudar.

Rudar: Pre 15 godina izborili remi protiv Partizana, sada bi to bio podvig

Prošlu sezonu ekipa Rudara završila je tek na šestom mestu domaćeg prvenstva, ali Grbalj i Zeta nisu dobili dozvolu da nastupe u Evropi, pa su Pljevljaci, ni krivi ni dužni, završili u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Situacija u nekadašnjem šampionu Crne Gore daleko je od idealne, otišao je trener Vukotić, ali i gro prvotimaca iz prošlogodišnjeg sastava. Sada je na klupi Dragan Bogavac, koji je bio igrač u poslednjem okršaju sa Partizanom, u zajedničkoj ligi još 2003. godine, koji je u Pljevljima završen bez pobednika 2:2. Rudar je odigrao samo jednu kontrolnu utakmicu, i teško je po njoj odrediti u kakvoj su formi Crnogorci. istina, igrali su sa kruševačkim napretkom i izgubili sa 2:0, pa je teško poverovati da mogu da naprave probleme Partizanu.

Partizan: Ponovo iz Crne Gore do proleća u Evropi

Eliminacijom Budućnosti iz Podgorice otpočela je, prošle sezone, jedna od najuspešnijih evropskih priča beogradskih crno-belih, koja je završena tek na proleće porazom od češkog Plzenja. Sada se Partizan, kao vicešampion Srbije, namerio na pljevaljski Rudar, klub sa kojim je imao sjajnu saradnju u prošlosti, jer je mnogo najboljih izdanaka Rudara završilo u Partizanu. Crno-beli nisu imali mnogo odlazaka ovog leta, kako je to bilo prethodnog. Nisu promenili ni trenera, a za sada su otišli Tavamba i Mitrović, dok je Antonov vraćen Grashopersu. Partizan je doveo centarfora Gomeša, prvog strelca druge lige Portugala, Nikolića iz Spartaka, Rumuna Enačea i Španca Valijentea. prvi cilj je povratak titule u Humsku, ali i ponavljanje dobrog rezultata u Evropi, koji je doneo odličan koeficijent klubu. Beograđani su na pripremama bili u Sloveniji i odigrali su tamo četiri utakmice, pobedili su poljsku Krakoviju i domaću Goricu, dok su izgubili od Rostova i Zorje iz Ukrajine.

Naš predlog:

Naravno da verujemo da će Partizan pobediti. Utakmica se ne igra u Pljevljima, već u Nikšiću, gde ima više navijača srpskog tima nego Rudara. Pored toga, mislimo da će crno-beli postići bar dva gola i tako rešiti sve dileme pred revanš u Beogradu.

Kladionice su složne u tome da će Partizan lako doći do trijumfa, pa su i kvote takve. U kladionici 1xbet dvojka je 1.44, a tip T22+, tek nešto više 1.50.Registruj se na 1XBet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.