Tip dana: Crvena zvezda – Spartaks: Preskočiti prvi stepenik ka Ligi šampiona

Nije u Letoniji bilo po očekivanju. Zvezda je podbacila, ali ima dobar rezultat pred revanš i ne sumnjamo u prolaz u naredno kolo. Sezona je godišnjih odmora, ali bi navijači trebalo da prepoznaju trenutak i pomognu svojim ljubimcima, tako što će dobro ispuniti tribine, jer bi i to za protivnika bila nesvakidašnja situacija.

Crvena zvezda: Neefikasnost je boljka koja ne sme da postane hronična

Imali su Beograđani dosta prilika u Letoniji, ali nisu realizovali nijednu. Možda ih je poremetila i rana povreda novog centarfora Stoiljkovića, koga je zamenio Pavkov, igrač koji ponovo nije u prvom planu kod trenera Milojevića. Ipak, dugonogi Nišlija je često bio u šansi, a utisak je da mu treba malo vremena da našteluje nišanske sprave. Da li će ga imati u Zvezdi, nije još jasno, ili će ponovo na Čair pod komandu Nenada Lalatovića. Javnost je očekivala pobedu našeg prvaka nad nejakim Letoncima, koji uz sve to, nisu u nekoj poseboj formi ni u svom šampionatu. Nije mnogo toga funkcionisalo u igri crveno-belih, ali bolje što su se slabosti sada razotkrile kada ima prilike za popravni. Imala je Zvezda i dosta sreće u samo finišu jer je golman Borjan skinuo čist zicer Spartaksu, posle kardinalne greške Babića. Tim Crvene zvezde još uvek je u formiranju, a nesreća naših klubova je ta, da se sada igraju najvažnije utakmice u sezoni. Naravno, mislimo na evropske kupove.

Spartaks: Ispunili su prvi, ostali neporaženi, sad žele čudo

Izvesno je da Spartaks neće odbraniti titulu u Letoniji, pa sada može da uloži sav trud u ovu evropsku sezonu. Nisu imali sreće na žrebu, ali po prvom izdanju, nisu se ni predali unapred. Još da je rezervista, Argentinac Agire iskoristio onu priliku posle kiksa Babića, sada bi mogli da kuju planove i o mnogo ozbiljnijim stvarima, nego kako da se predstave publici u srpskoj prestonici. Ubedljivo najbolji pojedinac u Spartaksu bio je centarhalf sa ovih prostora, koji je ujedno i kapiten. On je jedno vreme bio i član Partizana pa može da prenese saigračima šta ih očekuje na Rajku Mitiću. Gosti će se, nema sumnje, braniti, pa koliko izdrže, ali ne verujemo da će to biti dugo.

Naš predlog:

Očekujte uraganske napade Zvezde od samog početka. Videlo se da odbrana Spartaksa ume da pogreši kada se pritisne, a to će sada biti još intenzivnije. Kvote na pobedu Zvezde, golove i slično, nisu velike, šta više, baš su male. Zato ćemo preporučiti igru domaćin daje dva gola u prvih 45 minuta, vredi pokušati sa T12+pp, jer je to mnogo isplativije od 1/1, ili T12+.

Nijedna kladionica ne daje previše nade gostima, kvote na pobedu Zvezde su od 1.06 pa do 1.10. U kladionici 10Bet igra T12+pp je 1.83, a može pokušati i sa prelaz 1/1 u kombinaciji sa tri gola, dakle ako odigrate 1/1 i 3+ u 10Bet se procenjuje kvotom 1.71.Registruj se na 10Bet

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.