Tiket dana (utorak, 17.07.2018)

tiket dana

U centru interesovanja kladilaca biće revanš mečevi prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, u okviru koga na teren izlazi i srpski šampion Crvena zvezda, koja se sastaje sa letonskim Spartaksom.

Legija – Kork Siti – T12+ @ 1.40 u 10Bet

Poljski šampion završio je veći deo posla oko plasmana u naredno kolo još u Irskoj, gde je slavio sa 1:0. Kork Siti će pokušati nemoguće, da prestigne prednost Legije, ali smo sigurni da je aktuelnom irskom prvaku preča borba za novu titulu u domovini, pošto su počeli da zaostaju za Dandalkom. Legija ima motiv više u ovom meču, jer se “obrukala” u utakmici Super kupa Poljske, kada je poražena od Arke. U tom meču bilo je 3:2, a sigurni smo da će Poljaci i u ovom duelu postići bar dva gola na svom terenu. Inače, prvenstvo Poljske počinje narednog vikenda.

Videoton – Dudelanž – 1 @ 1.50 u 1xbet

Znali smo da se Videoton neće prošetati do drugog kola. Činjenica je da je mađarski šampion favorit u okršaju sa Luksemburžanima, ali će morati da prolije mnogo znoja do očekivanog prolaza dalje. U prvoj utakmici bilo je 1:1, a četa Marka Nikolića mora da bude oprezna u revanšu i da obrati dosta pažnje i na svoju mrežu. Prednost domaćina biće i to što im sezona počinje već za vikend, dok u Luksemburgu kreće tek za tri nedelje, pa su Mađari sigurno i bolje pripremljeni. Verujemo u pobedu srpske kolonije iz Sekešfehervara, mada ne i ubedljivu.

Ingolštat II – Bajern II – T22+ @ 1.40 u 10Bet

Još uvek važi savet da se regionalna liga Bavarija igra na golove, dok su kvote još uvek podnošljive. U prvom kolu su sve utakmice došle 3+, a većina i 4+. Već u drugom kolu očekujemo smanjenje kvota, ali ih i tada treba ispratiti. U prvoj utakmici drugog kola drugi tim nemačkog velikana Bajerna iz Minhena gostuje kod odgovarajućeg rivala iz Ingolštata i očekujemo njegovu sigurnu pobedu. Drugi tim Bavaraca je preuzeo legendarni golgeter Miroslav Klose, koji je zbog tog angažmana napustio mesto pomoćnika Joakima Leva neposredno pred početak Mundijala. U prvom kolu Ingolštat je izgubio kod Burghauzena 2:1, dok je Bajern protutnjao na terenu novajlije Ajštata i slavio čak sa 5:1. Ubeđeni smo da će gosti postići bar dva gola i sada.

Ukupna kvota sa dve utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona i jednom iz nemačke regionalne lige u kladionici 10Bet iznosi 2.94.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.