Tiket dana (subota, 21.07.2018)

tiket dana

Najzad se možemo pohvaliti solidnom ponudom, pa nam sada problem predstavlja izbor utakmica koje ćemo staviti na tiket. Treba reći i da su prva kola u gotovo svim ligama obično prepuna iznenađenja, pa tako nešto morate da imate na umu.

Bazel – Sent Galen – 3+ @ 1.49 u 10Bet

Tim sa Jakobs parka ostao je bez titule koja se preselila u vitrine Jang Bojsa. Sada je prioritet Bazela povratak šampionskog naslova, a u Evropi šta se uradi. iznenađenje je da je bazel igrao slabo u pripremnom periodu u kome je upisao nekoliko baš teških poraza, kao onaj protiv Fejnorda od čak 5:0. Ni Sent Galen se nije proslavio u prijateljskim odmeravanjima snaga, pa je Bazel, u svakom slučaju favorit. Ali, ponavljamo priču da us iznenađenja u prvom kolu vrlo česta, pa ćemo se opredeliti za igru na golove, verujemo da će ih biti bar tri.

Erebro – Malme – GG @ 1.69 u 10Bet

Malme je sve dalje od odbrane titule, a još nije ni polovina prvenstva. Dva uzastopna remija na domaćem terenu, a pre toga i dva vezana poraza u gostima, spustila su ih na sedmo mesto, sa popriličnim zaostatkom za vodećim AIK-om. Jedino dobro je to što su prebrodili prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a već u utorak ih očekuje prvi okršaj sa rumunskim Klužom. Ni domaćin nije u dobroj formi i nalazi se mesto iza Malmea, i vezao je tri utakmice bez pobede, dok je poslednje dve izgubio. Nekako nam je remi narealniji, ali je još sigurniji predlog igra gol-gol.

Ilertišen – Grojter Furt II – 3+ @ 1.70 u 1xbet

Još jednom koristimo priliku da na tiket stavimo jednu utakmicu nemačke regionalne lige Bavarija, poznate po velikoj efikasnosti. Ove dve ekipe odigrale su efikasne mečeve u prvom kolu, pa smo sigurni da će tako biti i u drugom. Ilertišen je izgubio kod Švajnfurta 3:1, dok je Grojter bio ubedljiv na svom terenu i pobedio Pipinšred sa čak 5:1. Moguće da ovde bude i mnogo više od tri gola, ali smo se okraničili na 3+.

Ukupna kvota na tiketu za subotu sa tri fudbalske utakmice u kladionici 10Bet iznosi 4.28.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.