Tip dana: Brondbi – Nordsjalend: Pre sudara sa Srbima, okršaj u krugu porodice

Brondbi i Nordsjalend igraće derbi meč četrvtog kola danske lige, a samo četiri dana kasnije očekuju ih teški okršaji u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Brondbi: Duh izgubljene titule lebdi kao ukleta lađa nad Brondbi Arenom

Brondbi je izgubio šampionski pehar u neverovatnoj završnici prošle sezone u Danskoj, što u ovom klubu nikako ne mogu da zaborave. Kada je dupla kruna već bila na dohvat ruke, usledio je poraz u Brondbiju od Midtjilenda, a onda i remi sa Horsensom, kada su dva gola primili u sudijskoj nadoknadi. Početak sezone bio je po planu, dve pobede i jedan, iznenađujuću, remi na svom terenu sa novajlijom Vejleom. Brondbi se u kvalifikacije za Ligu Evrope uključuje tek sada, u trećem kolu, a u četvrtak dolazi u Beograd, gde će ga na stadionu Rajko Mitić, ugostiti subotički Spartak.

Nordsjalend: Odlični nastupi u Evropi kao stimulans za razračunavanje sa vicešampionom

Tim iz faruma je odlično igrao prošle godine, na kraju je bio treći, pa sada zahvaljujući tome igra u kvalifikacijama za Ligu Evrope. U prve četiri utakmice zabeležili su sve četiri pobede. Dva puta su bili bolji od, realno, slabijeg Kliftonvila iz Severne Irske, ali su dva puta uspeli da pobede i lidera švedskog prvenstva AIK iz Stokholma. Oba puta bilo je po 1:0, pa će Nordsjalend na megdan srpskom vicešampionu Partizanu, prva utakmica je u četvrtak u danskoj. mada u Evropi to nisu dokazali, Nordsjalend je ekipa koja mnogo polaže na napad i često igra efikasne utakmice, u prva tri kola domaćeg prvenstva osvojili su pet bodova, upisali su dva remija, da bi prošle sedmice sa 3:0 ispratili novajliju Vendsisel.

Naš predlog:

Ono što povezuje ove dve ekipe su protivnici u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Obe ekipe moraće da putuju u Beograd, Brondbi već u četvrtak na noge “golubovima” iz Subotice, a Nordsjalend nedelju dana kasnije u Humsku, na okršaj sa Partizanom. Naravno da će evropski ispiti biti u glavi fudbalerimaobe ekipe, ali smo gotovo sigurni da će za vreme trajanja međusobnog okršaja ta misao biti potisnuta duboko u podsvest. Očekujemo borbu bez mnogo razmišljanja o svojoj mreži, pa je naš predlog veliki broj golova . Po kladionicama favorit je domaćin, u Unibetu je kvota na pobedu Brondbija 1.45, remi je 4.80, a trijumf gostiju čak 6.80. Iskreno, smatramo da je Nordsjalend dosta potcenjen u ovom slučaju. Nije Brondbi toliko bolji, mada je domaćin. Naš prvi predlog je 4+ sa kvotom 2.08, a preporučujemo i igru GG, za koju je koeficijent u Unibetu 1.53.Registruj se na Unibet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.