Tip dana: Spartak Moskva – PAOK: Biće golova PONOVO!

Sudeći prema onome što smo videli u prvom meču ovih rivala u Solunu, svakako očekujemo da i revanš duel trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Spartaka i PAOK-a donese jednako velika uzbuđenja, s tim da PAOK ima blagu prednost, ali je Spartak dao dva gola u gostima. Grčki tim je na kraju slavio nakon preokreta sa 3:2, s tim da su gosti vodili 2:0 i još su promašili jedanaesterac, a pokazano je i puno žutih kartona. U međuvremenu je Spartak odigrao i jedan prvenstveni duel i ostvarili su minimalnu pobedu, dok prvenstvo Grčke još uvek nije počelo. Meč je na programu od 19 časova i 30 minuta.

Spartak Moskva – Mogu li Moskovljani ponovo do Lige šampiona?

Fudbaleri Spartaka iz Moskve su solidno započeli novu sezonu u ruskom prvenstvu. Za sada nemaju nijedan poraz, zabeležili su dve pobede i jedan remi, a još nijednom nisu vadili loptu iz svoje mreže. Što se tiče kvalifikacija za Ligu šampiona, imali su početak iz snova protiv PAOK-a pošto su vrlo brzo vodili sa 2:0, međutim dozvolili su grčkoj ekipi da preokrene na 3:2, iako je tim iz Moskve kasnije imao i jedanaesterac koji nije uspeo da iskoristi Promes. Ono što se mora priznati je da je to bio meč za pamćenje sa mnogo šansi, prilika ali i golova, iako je ulog plasman u plej of Lige šampiona.
Trener ekipe iz Moskve Karera je dosta kombinovao u prethodnom meču protiv Anžija u prvenstvu koji je njegova ekipa dobila minimalnim rezultatom 1:0, što bi između ostalog bio i rezultat dovoljan za prolaz u plej of kvalifikacija za Ligu šampiona.

PAOK – Može li tim iz Soluna da odbrani prednost iz prvog meča?

Iako grčko fudbalsko prvenstvo još uvek nije počelo, to se uopšte nije osetilo na fudbalere PAOK-a koji pružaju fantastične partije u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Prvo su neočekivano eliminisali favorizovani Bazel, a u prošlom kolu napravili neverovatan preokret posle vođstva Spartaka od 2:0. Ono što je dobro po ekipu iz Soluna je činjenica da im u ovom meču odgovara i nerešen ishod, ali ne treba očekivati od njih da igraju defanzivno i da se brane, pošto oni prosto ne umeju tako da igraju. Do sada su na tri meča u kvalifikacijama za Ligu šampiona postigli čak osam golova, što je pokazatelj da ova ekipa igra efikasan fudbal. Udardna igra gosta na ovom meču je sjajni Aleksandar Prijović koji je do sada u sva tri meča barem po jednom zatresao mrežu protivnika.
Što se tiče igračkog kadra, trener gostiju Lučesku može da računa na apsolutno sve igrače za ovaj meč, i biće na slatkim mukama što se tiče najboljih 11. Ono što treba dodati je da PAOK već dosta vremena ne zna za poraz, i da sigurno ni u ovom meču neće čuvati rezultat iz prvog meča.

Naš predlog

Fudbaleri Spartaka su propustili da sve reše u prvom meču, i sada će morati da jure prednost PAOK-a. Meč u Solunu je bio prava poslastica za sve, i vrlo lako je moglo da bude i više od pet golova. Što se tiče ovog meča, predlažemo vam da odigrate GG koji kladionica 10bet plaća sa kvotom 1,80. Takođe, sve ukazuje da će ovde biti dosta golova, pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica 10bet plaća sa kvotom 1,83. Mišljenja smo da PAOK ima i te kako šta da ponudi na ovom meču pa za one hrabrije preporučujemo da pokušate sa igrom x2 koju kladionica 10bet plaća sa kvotom 2.Registruj se na 10Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.