Tip dana: Rems – Lion: Lion pobeđuje u Remsu!

Ovog vikenda je na programu drugo kolo francuskog prvenstva a premijerni meč igraju Rems i Lion. Obe ekipe su ostvarile pobedu u prvom kolu. Ako je to za ekipu Liona bilo i očekivano pošto su na svom terenu savladali Amijen, onda je najprijatnije iznenađenje prvog kola bila upravo pobeda Remsa na gostovanju u Nici. Ono što je posebno zanimljivo pred susret ove dve ekipe je da su u oba meča pre tri godine slavili domaćini. Meč je na programu od 20 časova i 45 minuta.

Rems: I pored velike pobede u prvom kolu, glavni cilj je opstanak!

I pored odlične sezone u drugoj francuskoj ligi gde su dosta uverljivo došli do promocije nakon što su ostavili svoje pratioce dosta iza sebe, niko nije očekivao veliku pobedu na gostovanju u Nici u prvom kolu, kojom je ova ekipa najavila da onakva dominacija u Ligi 2 nije bila slučajnost. Naime, u tom meču je Rems rano došao do prednosti i već u drugom minutu poveo preko Muse Dumbije. Od tog trenuka je ova simpatična ekipa počela da se brani i uspela je organizovanom odbranom da do samog kraja sačuva svoju mrežu. Ipak, ruku na srce, mora se priznati da je Nica propustila veliki broj prilika i da su bili malo prisebniji u napadu, rezultat bi bio dosta drugačiji.
Sada im u goste dolazi odlični Lion koji ima velike ambicije ove sezone i očekuje se potpuno drugačiji pristup utakmici od domaćih fudbalera, gde će glavni fokus biti na to da se ne primi gol, ali će to biti jako teška misija obzirom da Lion ima fantastičan napad.

Lion: Mogu li ovi momci da ugroze prebogati PSŽ?

U najavi meča smo već rekli da je ekipa Liona na otvaranju prvenstva dosta lako savladala Amijen sa 2:0, tako da u odličnom raspoloženju dočekuju večerašnji meč. Golove na tom meču su postigli napadači Memfis Depaj i Traore, pa je vrlo očigledno da će ovaj duo pomognut sa Diazom biti glavna napadačka opcija ovog tima, obzirom da se krajem prelaznog roka očekuje odlazak prve zvezde ovog tima Fekira. Ono što je dobra stvar po Lion je da su prošle sezone zauzeli treće mesto i samim tim se plasirali u Ligu šampiona što je velika stvar za ovaj klub. Jedna od ambicija ljudi iz kluba, (iako je veliko pitanje koliko realna) je da ovi fudbaleri pokušaju da napadnu šampionsku titulu, što će biti zaista teško obzirom na snagu i jačinu PSŽ-a.
Tim je praktično ostao nepromenjen, nije bilo nekih značajnijih odlazaka, ali ni dolazaka, s tim što se svakog dana očekuje odlazak najboljeg fudbalera ove ekipe i osvajača zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u fudbalu – Fekira.
U ovom meču trener gostujuće ekipe neće moći da računa na odbrambenog fudbalera Marsala, inače su svi ostali fudbaleri zdravi i spremni za ovaj meč.

Naš predlog

I pored odličnog starta ekipe Remsa i pobede na gostovanju u Nici, smatramo da je ovo ipak preveliki zalogaj i da neće moći da odole žestokim napadima Liona koji je rešen da ove sezone napravi nešto još veće i bolje nego prošle sezone. Predlažemo vam da na ovom meču odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.72. Takođe, očekuje se da Lion krene od prvog minuta silovito ka golu Remsa pa vam savetujemo da pokušate sa igrom 2/2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.62. Za one nešto hrabrije, predlažemo vam da na ovom meču pokušate sa igrom 4+, koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.85.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.