Tip dana: Leh – Visla: U Poznanju snivaju šampionske snove

Okršaj Leha i Visle uvek je derbi, čak  sada kada se čini da su domaći jači, a uz to i u mnogo boljoj formi. Visla je loše odradila prelazni rok i to je vidljivo već na startu šampionata.

Leh: Ispadanje iz Evrope donosi stabilnost u prvenstvu

Poljska liga je jedna od interesantnijih poslednjih godina, što zbog sistema takmičenja, što zbog smenjivanja nekoliko ekipa na vrhu tabele, mada je Legija poslednjih sezona stizala do trofeja. Leh je jedna od ekipa koje su konstantno u vrhu. Bili su blizu i u prošlom prvenstvu, ali nisu izdržali trku sa timom iz prestonice. U fudbal se ovde dosta ulaže, pa je prosto neverovatno kako to Poljaci ništa ne urade u Evropi? Ova sezona je to potvrdila, pošto su takmičenje završili i Legija, Jagjelonija i Leh. Za tim iz Poznanja fatalan je bio belgijski Genk, ali je Leh pre toga izbacio Gandžasar i Soligorsk. U domaćem šampionatu Leh je još uvek maksimalan, četiri pobede iz četiri utakmice, uz fenomenalnu gol razliku 9:1. Sada, kada nemaju evropske obaveze, prvi put će između dva meča imati slobodne dane, ne sumnjamo da će još više zapeti u ligi.

Visla: Da se vrate slavni dane iz prošlosti

Ništa dobro ne obećava tek započeta sezona bivšem velikanu poljskog, ali i evropskog fudbala. Visla je nekada dominirala ligom, ali odavno nije tako. Pojavile su se, prošle dve sezone, neke naznake povratka stare slave, ali je sve to bilo kratkog daha. Čini se da su sada još slabiji, prodali su najbolje, a adekvatne zamene nisu dovedene, ili se još uvek nisu snašle. Tim iz Krakova u prva četiri kola ima pobedu, dva remija i poraz, a kući su igrali tri puta. To sigurno ne zadovoljava armiju, veoma vatrenih, navijača. Njihov prvi cilj je plasman u Plje of, a onda šta im bog da. Verujemo da bi svi bili prezadovoljni izlaskom u Evropu, ali je i to sada izgleda jako daleko.

Naš predlog:

Jedinu sumnju u trijumf domaćina imamo zbog njihovog umora, pošto su poslednjih mesec dana odigrali deset teških utakmica. Ipak, ovo je derbi, i vremena za odmor nema, biće ga kasnije. Kladionice daju prednost Lehu, na pobedu tima iz Poznanja u kladionici 10Bet kvota je 1.64, remi je 3.60, a pobeda Visle čak 5.45. Predlažemo igru domaćin daje dva gola, a u 10Bet vas za taj predlog očekuje koeficijent 1.80. Možetepokušati i sa 3+, kvota je odlična i iznosi 1.90.Registruj se na 10Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.