Tip dana: Atletik Bilbao – Leganes: Bilbao mora da popravi utisak od prošle sezone!

Prošlu sezonu ekipe Atletika i Legenesa su završili sa istim brojem bodova, na mestima koja su odmah iznad zone ispadanja. Za domaći tim je to bilo veliko razočarenje jer su želeli da sezonu završe na poziciji koja vodi u evropska takmičenja, dok su fudbaleri Leganesa bili prezadovoljni pošto su ostvarili zacrtan cilj a to je opstanak u ligi. Meč počinje u 22 časa i 15 minuta.

Atletik Bilbao: Tim iz Baskije želi da popravi utisak od prošle sezone

Tim iz Baskije je imao očajnu sezonu prošle godine. Iako su pre prvenstva bili jedni od favorita za neko od mesta koje vodi u evropska takmičenja, sezonu su završili odmah iznad zone ispadanja, ali se mora dodati da nisu bili toliko ugroženi pošto su imali čak 14 bodova više od tima koji je ispao u Segundu. U timu su svesni da su lošiju sezonu mogli da imaju jedino da su ispali iz lige što bio veliki šok za sve navijače ovog kluba.
Ove sezone žele da poprave utisak, pa je uprava kluba postavila kao ambiciju tima plasman u Ligu Evrope, a ako se ukaže prilika za to, i napad na Ligu šampiona. Tim se dosta dosta dobro pojačao u letnjem prelaznom roku, i ono što je posebno zanimljivo je da je golman Kepa prešao u Čelsi za čak 80 miliona evra što predstavlja novi svetski rekord kada su golmani u pitanju. Pošto prelazni rok još uvek nije gotovo, sigurno je da će ekipa iz Baskije pametno utrošiti i taj novac i dovesti još kvalitetnije fudbalere koji bi pomogli klubu da dođu do željenog cilja za ovu sezonu a to je Liga Evrope.

Leganes: I ove sezone je opstanak glavna ambicija tima

Ekipa Leganesa može prošlu sezonu smatrati uspešnom pošto su ostvarili svoj glavni cilj a to je opstanak u ligi. Ekipa ima novog trenera a to je Mauricio Pelegrino, i kao i prošle sezone i ove je ambicija pre svega opstanak, pa ako se ukaže prilika i za nešto drugo, što da ne.
Iako je tim ostao bez svog najboljeg fudbalera Rika koji je u rekordnom transferu prodat u Bornmaut, može se reći da je tim ipak jači nego prošle sezone pošto je stiglo nekoliko izuzetno kvalitetnih fudbalera, pre svih tu mislimo na Karilja i Rolana. Ipak, biće potrebno dosta vremena da sve kockice posloži inače odlični stručnjak Mauricio Pelegrini, pa je evidentno da ekipa Leganesa nema čemu da se nada na ovom meču.
Biće posebno zanimljivo videti i kako će ekipa ove sezone igrati bez Rika, koji je prošle sezone bio ubedljivo najbolji fudbaler Leganesa.

Naš predlog

Atletik Bilbao želi odmah na startu prvenstva da se iskupi svojim navijačima za očajne partije iz prošle sezone. Tim Leganesa je promenio gotovo čitav tim, ostao bez najboljeg fudbalera Rika i biće im potrebno dosta vremena da ispoštuju sve zahteve Mauricija Pelegrinija. Predlažemo vam da na ovom meču odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.80. Očekujemo ovde dosta golova jer je gost ekipa koja ne ume da igra zatvoreno, dok će Bilbao jurnuti od prvog minuta kako bi što pre došao do gola. Zato vam predlažemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.31. Takođe, baš zbog činjenice da će domaći tim želeti što pre da dođe do vođstva treba pokušati sa igrom 1/1 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.81.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.