Derbi dana: Crvena zvezda – Salcburg: Još samo JEDAN korak!

Ako se za neki meč može reći da je katastrofa što će se igrati pred praznim tribinama, onda je to sigurno ovaj. U utorak, sa početkom u 21 čas, Crvena zvezda u okviru četvrtog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, ili bolje rečeno plej ofa Lige šampiona dočekuje austrijski Salcburg. Ono što je posebno zanimljivo pred ovaj meč je da su i jedna i druga ekipa neporažene ove sezone u svim takmičenjima. Naime, Crvena zvezda već deset mečeva u ovoj sezoni ne zna za poraz, osam pobeda i samo dva remija, dok tim Salcburga ima maksimalni učinak u prethodnih sedam mečeva. Takođe, ovo je i prvi susret u istoriji ova dva kluba, a ulog je nikad veći – LIGA ŠAMPIONA!

Crvena zvezda – Hoće li Zvezdin san postati java?

Poslednja prepreka ekipi Vladana Milojevića je Salcburg, šampion Austrije i tim koji je pre samo nekoliko meseci ispao u produžecima polufinala Lige Evrope. Visoka, ali ne i prepreka koju ova hrabra i neumorna generacija fudbalera crveno-belih ne može da preskoči. Zvezdini fudbaleri su prošle godine dosta puta pokazali da umeju da nadigraju i pobede dosta bogatije timove od sebe, pa nema razloga da tako ne bude i ovog puta. Međutim, ono što je loša stvar pred ovaj meč je to što će srpski šampion ovaj meč morati da odigra bez prisustva publike zbog kazne UEFA.
Trener Vladan Milojević je istakao pred meč da veruje u svoje momke i da se ne zadovoljava sa već osiguranim plasmanom u Ligu Evrope, već da želi dugo čekanu Ligu šampiona, koja je san svih navijača Crvene zvezde.
Što se tiče igračkog kadra, trener Zvezde može da računa na sve fudbalere, a po prvi put na delu bi trebalo da vidimo i najveće pojačanje tima iz Beograda u ovom prelaznom roku – doskorašnjeg fudbalera Bordoa i bivšeg fudbalera Ludogoreca, Kafua.

Salcburg – Borba za 30 miliona evra!

Dosta puta je ova ekipa najavljivala napad na Ligu šampiona, uprava nije štedela finansijska sredstva da obezbedi kvalitetnu ekipu, ali do najprestižnijeg evropskog takmičenja još uvek nisu stigi. Prošla sezona je bila i više nego uspešna za ekipu Salcburga. Naime, oni su pored osvojene titule u austrijskom šampionatu došli do polufinala Liga Evrope gde su ispali od Marseja, ali tek posle produžetaka, i nekoliko sumnjivih odluka sudija. Jasno je da se radi o kvalitetnoj ekipi koja u ovoj meč ulazi ipak kao favorit.
Da prošlogodišnje partije nisu bile slučajnost pokazuje i činjenica da je ekipa iz Austrije do sada na sedam mečeva ove sezone u svim takmičenjima zabeležila svih sedam trijumfa. Ono što je posebno zanimljivo pred ovaj meč je da će ekipa Salcburga ukoliko prođe Crvenu zvezdu zaraditi oko 30 miliona evra što je odlična cifra.
Što se tiče povređenih fudbalera, tim iz Austrije će ovaj meč igrati bez Onguene, Guldbransena i Vanga koji se nalazi na Azijskom kupu.

Naš predlog

Crvena zvezda je pobedom nad Spartakom iz Trnave obezbedila Ligu Evrope, i može se reći da u neku ruku igra rasterećeno ovaj meč pogotovo što je Salcburg ipak favorit. Na konferenciji za novinare pred ovaj meč trener Milojević je rekao da njegov tim može do pobede u prvom meču i da može dalje. Sa druge strane, tim iz Austrije je devet puta u poslednjih petnaestak godina pokušavao da dođe do Lige šampiona ali nikada nije uspeo. Ne mora da uspe ni jubilarni deseti put!
Predlažemo vam da na ovom meču odigrate 1 koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 3.30. Ne treba očekivati previše golova na ovom meču, jer ekipa Vladana Milojevića ume da igra na rezultat pa vam preporučujemo da pokušate sa igrom 0-2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.71. Za nešto hrabrije, predlažemo vam da pokušate sa igrom 0-1 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 3.05.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.