Počinju sve najjače evropske lige, a ovo su svi favoriti za osvajanje titula!

Konačno su počele sve najjače evropske lige, izuzev nemačke Bundeslige koja počinje ovog vikenda.

Bukmejkeri su, kao po običaju, već izneli kvote favoritima za osvajanje titula, pa ćemo vam mi predstaviti ponudu od najveće i najbolje kladionice Bet365.

Premijer liga

U najelitnijem engleskom rangu takmičenja, za najvećeg favorita važi Mančester siti i kvota da će oni osvojiti titulu iznosi 1.53. Nakon njih, naredni favorit je Liverpul sa kvotom 4.00, dok je treće mesto rezervisano za Čelsi sa koeficijentom od 13.00.

La liga

Iako će se Katalonci ove sezone najviše fokusirati na osvajanje Lige šampiona, što su u nekoliko navrata sami potvrđivali, oni su najveći favoriti za osvajanje titule prvaka u Španiji. Kvota na njih je 1.66, a nakon Barselone, naravno, sledi Real Madrid sa koeficijentom 3.00, dok je treći favorit Atletiko Madrid sa kvotom 7.50.

Serija A

Dolaskom Kristijana Ronalda, Juventus je značajno povećao svoje šanse da i osmi put u nizu bude prvak Italije. Kvota na njihovo osvajanje popularnog Skudeta je 1.44. Posle Torižana sledi Inter sa kvotom 7.00, a na trećem mestu je Napoli uz kvotu 8.00.

Bundesliga

U Nemačkoj, stvar je poprilično jasna, ali i komična. Kvota na Bajern Minhen iznosi svega 1.16. Naredni favorit je Borusija iz Dortmunda koja se plaća po kvoti 7,00, dok se na trećem mestu nalazi Lajpcig sa koeficijentom 26.00.

Liga 1

Baš kao i u Nemačkoj, za bukmejkere postoji samo jedan neprikosnoveni favorit. Kvota da će Pari Sen Žermen ponovo podići trofej šampiona Lige 1 je 1.11, a potom drugo mesto dele dva Olimpika, Marsej i Lion sa koeficijentima od 17.00.

Kladi se na pobednike liga u Bet365

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.