Najava: Čekanju je došao kraj! Počinje i Bundesliga

Ovog vikenda počinje i nemačka Bundesliga. Početak ovog šampionata, kompletiraće start svih najjačih liga Evrope i to je ono što je obradovalo sve fudbalske fanove.  Kolo otvara šampion, ekipa kojoj se daju najveće šanse da odbrani popularnu ,,salataru” – Bajern Minhen, koji će dočekati uvek neugodni Hofenhajm, što je označeno kao derbi kola, ali nije jedini. Zanimljivo bi trebalo da bude u Menhengladbahu gde gostuje Leverkuzen, kao i u Dortmundu gde stiže Red bul Lajpcig.

Bajern Minhen – Hofenhajm – GG @ 1.75 u 1xBet

Šampion odbranu titule započinje protiv neugodnog protivnika, ali na svom terenu, što je svakako velika prednost. Dolazak Nika Kovača na klupu ,,bavaraca” nije promenio mnogo toga, Bajern i dalje nastavlja da osvaja trofeje, pošto je u Superkupu Nemačke pobeđen Ajntraht Frankfurt.  Tim im se nije mnogo menjao, najveće pojačanje je dolazak Leona Gorecke iz Šalkea i to je uglavnom to. U klub su se vratili Renato Sančez i Serž Gnabri, ali pažnja je ipak usmerena ka igračima koji su tu od ranije. Hofenhajm je napustio nekoliko bitnih igrača, upravo je Gnabri jedan od njih, napadač Mark Ut, takođe, ali stigla su neka nova imena koja žele da se dokažu. U poslednje vreme Hofenhajm uspeva da namuči Bajern, pa bi to moglo da se desi i ovaj put. Zato tipujemo da će biti golova na obe strane.

Registruj se na 1XBet

Fortuna Dizeldorf – Augzburg – 1x @ 1.40 u bet365

Povratnik u najjači rank nemačkog fudbala, ekipa Fortune iz Dizeldofra ima namere da se tu zadrži duže od jedne sezone. Početak nove kampanje u Bundesligi započinju na svom stadionu protiv Augzburga koji je prethodnu sezonu završio na 12. poziciji na tabeli. Treba očekivati veliku borbu, ali domaćin će svim silama želeti da ostane neporažen, pa vam predlažemo da pokušate sa duplom šansom i odigrate 1x.

REGISTRUJ SE NA BET365

Frajburg – Ajntraht Frankfurt – x2 @ 1.60 u 10bet

Domaćin na ovom meču je prethodne sezone za dlaku izbegao baraž i potencijalnu eliminaciju iz Bundeslige. Ako slično budu nastupali i ove sezone, ne gine im selidba u Cvajtu. S druge strane, Frankfurt je prošle sezone imao jednu od najboljih u novijoj eri kluba. To je rezultiralo odlaskom trenera Kovača, dok su klub napustili još neki igrači od kojih se ističu golman Lukaš Hradecki, ali i ofanzivac Kevin-Prins Boateng. Stigle su zamene, od kojih je nama najinteresantnija Filip Kostić, koji bi mogao da donese nešto slično kao što je to činio Boateng prošle sezone. Očekujemo da Ajntraht ne izgubi, pa pokušajte sa duplom šansom i igrajte x2 na ovaj duel.

Registruj se na 10Bet

Herta – Nirnberg  – 1 @ 2.10 u Bet365

U Herti se mahom nalaze mladi fudbaleri koje sa kapitenskom trakom predvodi iskusni Vedad Ibišević. Trener Pal Dardai voli da ubaci u vatru mlade momke koji su željni dokazivanja, ali nosioci igre su ipak iskusniji igrači, ima ih nekoliko, koji se trude da ih usmeravaju na pravi način. Ekipa koja može biti jedno od iznenađenja ove sezone. Na drugoj strani, Nirnberg je novajlija u Bundesligi i jasno je da se od njih ne očekuju velika dela, već borba za opstanak. Naravno, ne mora to ništa da znači, ali to je realnost i tako ćemo i mi pristupiti ovom meču.

REGISTRUJ SE NA BET365

Verder Bremen – Hanover – 1 @ 2.05 u Meridianbet

Ekipa sa ,,Vezera” ima popriličnih problema sa povredama svojih fudbalera i nekolicina njih neće biti spremna za duel sa Hanoverom ovog vikenda. To je svakako hendikep, ali naravno, ima igrača koji jednim potezom mogu da reše ovakve utakmice, kao što je novajlija Dejvi Klasen ili iskusni lisac Klaudio Pizaro. Hanover se nije mnogo pojačao, pa bi od njih mogli da očekujemo borbu za sredinu tabele ili čak i za opstanak.

Registruj se na Meridianbet

Volfsburg – Šalke – 3+ @ 2.25 u 1xBet

,,Vukovi” su se nekako izvukli da ne ispadnu prethodne sezone. Uspeli su da prebrode baraž i opstanu u Bundesligi iako su imali solidan tim koji se mogao naći i na sredini tabele. Ove sezone im se to neće praštati, ali dosta su se pojačali u segmentu koji im je bio najveći problem u prošloj kampanji. Doveli su mnogo igrača u napadu, dobrog kvaliteta i to bi trebalo da poboljša realizaciju Volfsburga i učini ih neugodnijim rivalom. Na drugoj strani, Šalke sa svojim perspektivnim trenerom Domenikom Tedeskom želi borbu za sam vrh. Sve to potkrepljuje činjenica da su ,,iskeširali” 22 miliona za defanzivca Hanovera Salifa Sanea koji bi trebalo da im donese čvrstinu pozadi, a napad su pojačali odličnim Markom Utom koji je kao slobodan igrač stigao iz Hofenhajma. Obećavajuća sezona je pred Šalkeom. Trebalo bi da bude golova, pa vam predlažemo 3+, odnosno više od 2.5 gola na meču.

Registruj se na 1XBet

Borusija Menhengladbah – Bajer Leverkuzen – GG @ 1.57 u 10Bet

Od ove dve ekipe se može očekivati dosta u ovoj sezoni. Sačuvali su neke od najbitnijih igrača, dodatno ojačali tim i ako sve bude išlo kako se prognozira, borba za vrh predstoji i jednima i drugima. Alsan Plea, jedan od najboljih igrača Nice prošle sezone stigao je u Menhengladbah i nema sumnje da će biti ogromno pojačanje. Saradnja sa Torganom Azarom, koji bi ove sezone konačno mogao da bude nosilac igre svoje ekipe, se pokazala kao dobra na pripremama i navijači imaju velika očekivanja. Leverkuzen je prodao golmana Bernda Lena Arsenalu, ali ono što je najbitnije za njih jeste ostanak Leona Bejlija, krilnog napadača koji je potpisao novi ugovor, a za koga su se raspitivali mnogobrojni evropski velikani. Lukas Alario je spreman kao zapeta puška u napadu ,,farmaceuta” i zajedno sa Kevinom Folandom činiće odličan napad. Očekujemo golove, pa ne razmišljajte mnogo. Tipujemo na GG ovde.

Registruj se na 10Bet

Majnc – Štutgart – 2 @ 2,73 u Meridianbet

O Majncu se nema mnogo toga reći. Doveli su nekoliko igrača, manje poznatih široj javnosti, koji tek treba se dokazuju i njihove ambicije su da izbore opstanak u novoj sezoni Bundeslige. Štutgart je u prethodnom šampionatu igrao fenomenalno, pogotovo u završnici i s razlogom možemo reći da su favoriti u ovom meču. Stigla su kvalitetna pojačanja poput Gonzala Kastra, Danijela Didavija, mladog Pabla Mafea iz Mančester sitija i prerspektivnog argentinskog napadača Nikolasa Gonzalesa. Verujemo da će opravdati ulogu favorita, ali sa dozom opreza, kvota je velika, ako niste sigurni, pokušajte i sa duplom šansom na Štutgart.

Registruj se na Meridianbet

Borusija Dortmund – Red bul Lajpcig – GG @ 1.50 1xBet

Šlager za kraj kola. Dortmund se mnogo mučio u prethodne dve sezone, ali na kraju su u prošlom šampionatu uspeli da izbore Ligu šampiona. Dobra pojačanja u vidu golmana Marvina Hica, sjajnog Aksela Vicela i Tomasa Dilejnija koji će doneti prekopotrebnu čvrstinu u veznom redu, ali im je problem špic napada, gde se mogu osloniti samo na mladog Aleksandera Isaka koji je jedini pravi špic u ekipi. Lajpcig je ostao bez motora ekipe Nabija Keite i ekipa im se nije mnogo menjala u odnosu na prethodnu sezonu. Tačnije, bilo je dosta manje dolazaka. Trener Hasenhutl je napustio klub, što bi moglo da bude problem za ,,bikove”. Treba očekivati golove na obe strane.

Registruj se na 1XBet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.