Tip dana: Arsenal – Vest Hem: Mogu li “tobdžije” da pogode “čekićare”?

Ovog vikenda je na programu treće kolo Premijer lige koje nam donosi londonski derbi između Arsenala i Vest Hema.  Ono što je posebno zanimljivo pred ovaj meč je da i jedna i druga ekipa u dosadašnja dva kola imaju isto toliko poraza, mada se mora priznati da su “tobdžije” imale izuzetno težak raspored pošto su igrali protiv dva najveća favorita za osvajanje titule – Mančester Sitija i Čelsija. Sa druge strane Vest Hem je izgubio od Liverpula i Bornmauta. Svakako treba napomenuti da Arsenal u poslednjih pet mečeva ove dve ekipe ima četiri pobede i samo jedan remi. Meč je na programu od 16 časova.

Arsenal: Može li ovaj tim konačno do pobede?

Tim iz Londona je dosta loše započeo novu sezonu u Premijer ligi pošto su u prva dva kola doživeli isto toliko poraza, mada se mora priznati da nisu imali sreće sa rasporedom, pošto su u prvom kolu dočekali aktuelnog šampiona Mančester Siti, dok su u drugom gostovali Čelsiju koji takođe ima šampionske ambicije ove sezone. Međutim, čini se da meč sa Vest Hemom dolazi u pravo vreme, obzirom da su “tobdžije” bile bolje od “čekićara” u poslednja tri susreta koja su odigrana na stadionu Arsenala. Treba dodati i to da Arsenal ima obavezu i prema navjiačima da posle dva poraza u trećem kolu konačno zabeleži pobedu i malo popravi atmosferu u timu koja ovih dana nije baš najbolja.
Očekuje se nešto ofanzivniji Arsenal u odnosu na prva dva kola jer je po prvi put pobeda moranje. Za tim iz Londona na ovom meču neće nastupiti Koščelni, Kolašinac i Dženkinson.

Vest Hem: Fantastičan prelazni rok, “čekićari” napadaju Evropu!

Vest Hem sasvim sigurno spada u jednu od ekipa koje su se najviše pojačale u letnjem prelaznom roku. Posebno se nekako izdvajaju dva imena a to su Džek Vilšir koji je stigao iz Arsenala i Felipe Anderson koji je stigao iz Lacija. Iz kluba nisu krili ambiciju da ove sezone žele da napadnu Ligu šampiona, ali je veliko pitanje koliko je to realan cilj. U svakom slučaju “čekićari” imaju dosta jaču ekipu nego prošle sezone.
Međutim, ova ekipa je prvenstvo započela dosta loše pošto u dva odigrana kola imaju isto toliko poraza. U prvom kolu nisu imali sreće jer su gostovali Liverpulu i doživeli su težak poraz (4:0).  U drugom kolu su dočekali ekipu Bornmauta i na razočarenje svih potpuno neočekivano izgubili iako su u prvom poluvremenu vodili golom Marka Arnautovića. U drugom poluvremenu su uspeli da prime dva gola u razmaku od samo šest minuta, i to je bio i konačan rezultat pošto “čekićari” nisu imali snage za preokret.
Iako su navijači Vest Hema razočarani početkom sezone, treba dodati i činjenicu da je ovaj tim doveo dosta novih fudbalera u letnjem prelaznom roku i da će svakako biti potrebno vreme da se ova ekipa uigra a tada od njih treba očekivati dosta bolje partije.
Pelegrini i dalje ne može da računa na Rida, Kerola i Lancinija.

Naš predlog

Arsenal odavno nije započeo sezonu sa dva uzastopna poraza, dok ekipa Vest Hema i uprskos silnim milionima koje je uložila ovog leta nije uspela još uvek da zabeleži pobedu. Upravo iz razloga što su obe ekipe dosta loše započele sezonu, ne želimo ovde da prognoziramo konačan ishod već smo se opredelili za golove što je nekako sigurnije.
Očekuje se dosta efikasan meč jer i jedna i druga ekipa neguju izuzetno ofanzivan fudbal. Predlažemo vam da ovde pokušate sa igrom GG koju kladionica 10bet plaća sa kvotom 1.66. Takođe, predlažemo vam da odigrate igru 3+ koju kladionica 10bet plaća sa kvotom 1.42. Za one nešto hrabrije, preporučujemo vam da na ovom meču pokušate sa igrom 4+ koju kladionica 10bet plaća sa kvotom 2.05.Registruj se na 10Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.