Derbi dana: Mančester Junajted – Totenhem: Meč u kome redovno pobeđuje domaćin!

U ponedeljak nas očekuje veliki derbi i meč između Mančester Junajteda i Totenhema. I dok “crveni đavoli” žele pred svojim navijačima da se iskupe za poraz od Brajtona u prošlom kolu, ekipa Totenhema dočekuje ovaj meč posle dve sigurne pobede protiv ekipa Fulama i Njukastla. Meč je na programu od 21 čas.

Mančester Junajted: Tim sa Old Traforda želi da se iskupi svojim navijačima!

Ekipa Mančester Junajteda je prošlog vikenda razočarala svoje navijače pošto je poražena od ekipe Brajtona na gostovanju rezultatom 3:2. Pre tog meča su “đavoli” dosta teško došli do pobede nad Lesterom na otvaranju prvenstva što je još jedan pokazatelj da ekipa Žoze Murinja ne blista na početku sezone.
Sada im u goste dolazi Totenhem, tim koji je poslednjih godina bio rado viđen gost na Old Trafordu.
Naime, prošle sezone je Mančester Junajted slavio oba puta na Old Tradordu protiv ekipe Totenhema, i to prvo u prvenstvu rezultatom 1:0, a kasnije i u FA kupu rezultatom 2:1.
Sve ovo nam govori da bi izabranici Žoze Murinja vrlo lako mogli da nastave tu pozitivnu tradiciju i u ovom okršaju sa timom iz Londona.
Što se tiče najavljene postave “đavola”, u tim bi trebalo da se posle duže pauze vrate srpski reprezentativac Nemanja Matić, kao i Valensija, Smoling i Lindgard.

Totenhem: Može li Totenhem do prve pobede na Old Trafordu posle punih šest sezona?

Za razliku od svojih rivala gosti iz Londona dočekuju ovaj meč u znatno boljem raspoloženju, pošto u prva dva kola Premijer lige imaju maksimalan učinak, tačnije šest bodova. Najpre je na premijeri prvenstva ekipa Totenhema na teškom gostovanju savladala relativno lako ekipu Njukastla (1:2), dok su u prošlom kolu slavili na svom terenu protiv ekipe našeg Slaviše Jokanovića – Fulama, rezultatom 3:1.
Ono što je posebno važno za ovu ekipu je da je najbolji fudbaler ekipe iz Londona Hari Kejn uspeo da postigne gol i na taj način prekine sada već čuveno “avgustovsko prokletstvo”.
Međutim, Totenhem bi mogao da bude znatno oslabljen u ovom meču zato što najverovatnije neće moći da računa na prvog golmana Uga Lorisa koji je pre nekoliko dana uhvaćen kako vozi u alkoholisanom stanju, i verovatno će biti kažnjen od strane ekipe iz Londona zbog ponašanja koje šteti ugledu i renomeu kluba.
Što se tiče ostalih fudbalera, Totenhem neće moći da računa na Vanajamu i Sona, dok se u tim vraćaju Aldevereld i Tripije.

Naš predlog

Mančester Junajted nije na najbolji način započeo sezonu i ima polovičan učinak u prva dva kola, uz činjenicu da tim sa Old Traforda nije blistao u dosadašnjem delu prvenstva. Što se tiče Totenhema mogu da budu izuzetno zadovoljni dosadašnjim učinkom koji je maksimalan pošto su bez većih problema savladali ekipe Njukastla i Fulama.
Ipak, fudbaleri Žozea Murinja žele da se iskupe svojim vernim navijačima za poraz u Brajtonu, a i tradicija kaže da Totenhem na Old Trafordu ne zna za pobedu u poslednjih šest sezona.
Predlažemo vam da na ovom meču odigrate 1 koji kladionica Meridanbet plaća sa kvotom 2.55. Takođe, i jedna i druga igraju poprilično efikasno u poslednje vreme pa treba ovde očekivati golove, i zbog toga vam predlažemo da pokušate i sa igrom 3+ koju kladionica Meridanbet plaća sa kvotom 2.03.
Za one nešto hrabrije, savetujemo vam da na ovom meču probate sa igrom x-1 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 5.78.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.