Tiket uživo

Tiket uživo je sličan kao i običan tiket, samo što se u tiketu uživo utakmice odigravaju u ovom trenutku, umesto da čekamo određeni termin da meč počne.

Konstrukcija tiketa je normalna – tipujete utakmice koje se odigravaju uživo. Ponuda na koju možete da se kladite je odabrana od strane kladionice. Klađenje uživo vam nudi mnogo opcija, pa tako imate priliku da odaberete na šta želite da se kladite. Koeficijenti se kreću u zavisnosti od toga kako se odvija igra i dešavanja na terenu. Opcije na koje možete da se kladite i koeficijenti se razlikuju u zavisnosti od tipa sporta.

Varijacija koeficijenata je važna kada se igra tiket uživo

Pokretni koeficijenti su proces koji često možemo da pronađemo  u klađenju uživo i na internet klađenju. Koeficijenti analitičara se u mnogo slučajeva kreću na gornjoj ili na donjoj liniji pred početak utakmice. Kada meč počne, dosta puta će se kvote promeniti, pa čak i do 150 puta dolazi do promene ponuđenih koeficijenata. To donosi dodatno uzbuđenje prilikom igranja utakmica uživo.

Mnogi igrači koriste padanje koeficijenata kao alat za klađenje, tako da dobijaju informacije o tome gde se novac ulaže, odnosno da li se ulaže na  pobeda domaćina, nerešen ishod ili na pobedu gosta.

Prednosti tiketa uživo

Da biste uplatili tiket uživo, vi ne morate da odete do najbliže kladionice, koja u mnogo slučajeva zna da ne bude toliko blizu. Vi tiket uživo možete da uplatite i od kuće, jer vam onlajn kladionice nude takvu opciju.

Ovo je dosta popularan vid klađenja, Svaka veća kladionica vam nudi ovu opciju, da se kladite uživo bilo kada, bilo gde. Ukoliko posetite sajt neke veće kladionice, opcijom ,,In play” ili ,,In live” otvarate sebi tu mogućnost.  Tu kreirate vaš tiket, bez toga da plaćate neku proviziju ili slično.  Za onlajn kladionice vi ne plaćate nikakve takse niti bilo šta slično. Klađenje uživo je regularno u zakonu sa državom. Na primer u Australiji, klađenje uživo nije dozvoljeno. To mora da se prijavi preko telefona!

Kada kreirate tiket uživo, na nekoj od onlajn kladionica možete da dobijete primamljiv bonus iznos. Ovo je vrlo uobičajeno, jer tradicionalno klađenje više nije u trendu.

Tiketi uživo mogu biti sastavljeni od različitih utakmica i sportova

Prilikom kreiranja tiketa uživo, vi niste strikto ograničeni na koji sport da se kladite. Ranije, klađenje uživo je bilo ograničeno na nekoliko sportova. Sada to nije slučaj, pa se možete kladiti na svaki sport, ponuda je velika i izbor je vaš.

Тикет во живо

Tiket uživo u slučaju fudbalskog klađenja

Fudbal je, naravno, jedan od najpopularnijih sportova za klađenje uživo. Opcije koje vam se nude nisu fiksne te variraju u zavisnosti od kladionice i od utakmica. Najveće kladionice imaju i najviše opcija za klađenje. Pa tako, u jednoj kladionici možete za određeni meč imati ponudu za klađenje samo na sledeći gol ili pobednik na kraju meča, dok za popularnu utakmicu može da ima ponuda za sledeći karton na meču, korner, penal ili neki drugi segment od kojeg je sastavljena utakmica.

Ostali sportovi na koje se možete kladiti uživo

Klađenje uživo se primenjuje i u drugim sportovima. Na samom početku, klađenje uživo nije bilo na ovom nivou, a tiketi uživo nisu bili toliko popularni. S povećanjem broja ljudi koji se klade, dolazi i do povećanja korisnika koji se klade uživo. Ponuda je iz godine u godinu sve veća i kladionica ima veliku ulogu što se tiče toga jer povećavaju pogodnosti svojim korisnicima. Skoro u svim velikim kladionicama omogućeno vam je klađenje uživo na sledeće sportove.

  • Košarka
  • Fudbal
  • Trke konja
  • Ragbi
  • Odbojka
  • Rukomet
  • Hokej na ledu

Na tiketu uživo važe određena pravila koja važe i u normalnim tiketima. Kombinacije na utakmicama pri konstrukciji tiketa uživo vam se unapred određuju i vi morate da ih zapazte. Zbog toga morate biti poprilično pažljivi, jer jedna greška može vaš tiket poslati u sekciju ,,gubitni”. Kombinacije utakmica zavise od kladionica. Tačnije, kladionica određuje kakav sistem možete da kreirate u klađenju uživo i često ume da bude drugačiji, u zavisnosti od kladionice do kladionice.

Velika prednost kod tiketa uživo je ta što odmah nakon završetka utakmice možete da primite sredstva na vaš račun. To je značajna prednost, jer, recimo, kod običnog tiketa potrebno je određeno vreme kako bi se novac procesuirao i kako bi bio transportovan na vaš račun. Upravo zbog toga, mnogi korisnici danas rado biraju klađenje uživo.

Kladi se uživo u 10Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.