Tiket dana (sreda, 29.08.2018)

tiket dana

U senci gostovanja Crvene zvezde u Mocartovom gradu i bitke za prvi plasman u Ligu šampiona, odigraće se i ostale utakmice u ne baš bogatoj ponudi za ovu sredu.

Jerv – Alesund – T22+ @ 2.00 u Meridianbet

U zaostaloj utakmici norveške druge lige vodeći Alesund gostuje kod ekipe Jerva, koja se nalazi u sredini tabele. Gosti su napravili veliki propust za vikend kada su na svom terenu poraženi od Nest- Sotre 0:1, ali su zadržali čelnu poziciju zahvaljujući neuspehu Vikinga dan ranije. Na drugoj strani, domaćin je bio uspešan i slavio je na gostovanju Notodenu, takođe minimalnim rezultatom, čime je prekinuo niz od sedam utakmica bez pobede. Jerv se nalazi u donjem delu tabele, na 11. mestu, ali mu opstanak još nije ugrožen. Alesund je favorit i verujemo da će pobedom ispraviti kiks iz prošlog kola. Naš tip je gost daje dva gola.

Kladi se u 1xBet i osvoji korvetu, iPhone X ili samsung S9+!

 

Ilves – Mariehamn – 1 @ 1.85 u Bet365

Domaćin je vezao nekoliko dobrih rezultata i eto ga već u gornjem delu tabele sa dobrim izgledima da se dokopa i plasmana u Evropu. Ilves je na poslednjih pet utakmica pobedio četiri puta a bio je i veoma efikasan, pa je na tih pet mečeva protivničke mreže pogađa čak 13 puta. Marienamh muči druge muke, njima je opstanak ugrožen, a u poslednjih osam utakmica pobedli su samo jednom. Nešto su bolje odigrali pslednje dve utakmice, pa su remizirali sa Honkom i VPS-om. Čini se da su gostima bodovi potrebniji, ali su domaći favoriti i verujemo u njihov trijumf.

Milvol – Plimut – T12+ @ 1.62 u 10Bet

Još jedna utakmica iz engleskog Karabao Kupa u kojoj se sastaju dve ekipe iz različitih rangova. Naravno da je domaćin, član Čempionšipa favorit u duelu sa timom iz Lige 1, ali ponavljamo da treneri ove utakmice koriste da isprobaju igrače koji dobijaju manje prostora u prvenstvenim okršajima. Ipak, Plimut je baš slab ove sezone, nalaze se na poslednjem mestu u Ligi 1, a za vikend su katastrofalmo poraženi od Piterboroa na svom terenu 1:5. Milovo je i sa drugom postaviom bolji, i verujemo da će bar dva puta zatresti mrežu Plimuta.

Ukupna kvota na tiketu za sredu sa tri fudbalske utakmice u kladionici Bet365 iznosi 5.99.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.