Derbi dana: Milan – Roma: Sve miriše na dosta golova!

Ovog vikenda je na programu treće kolo Serije A, a uvodni meč, ujedno i derbi meč kola predstavlja duel Milana i Rome. Tim iz Milana je do sada odigrao samo jedan meč, pošto je duel prvog kola odložen zbog katastrofe u Đenovi, dok su u drugom kolu posle prednosti od 2:0 na gostovanju u Napulju, dozvolili ekipi Karla Ančelotija da napravi preokret i meč završi rezultatom 3:2. Što se tiče fudbalera Rome posle pobede u prvom kolu na gostovanju ekipi Torina, u drugom kolu su remizirali sa Atalantom 3:3. Ono što je posebno zanimljivo je da je tim iz Bergama taj susret odigrao sa praktično drugom ekipom pošto je trener Gasperini sačuvao svoje prvotimce za revanš meč plej ofa Liga Evrope protiv Kopenhagena. Meč je na programu od 20 časova i 30 minuta.

Milan: Mogu li “rosoneri” do prve pobede u sezoni?

Ovo je prvi meč ekipe Đenara Gatuza pred svojim navijačima, pošto su pauzirali prvi meč u sezoni zbog velike tragedije koja je pogodila Đenovu. U drugom kolu su otvorili sjajno meč i na poluvremenu imali veliku prednost protiv ekipe Napolija od 2:0, međutim onda su sebi dozvolili nedopustivu stvar da prime tri gola, i izgube taj meč. Posebno interesatna je bila konferencija za novinare nakon tog meča, na kojoj je trener Milana Đenaro Gatuzo rekao da njegov fudbaler Bakajoko mora prvo da nauči da primi loptu, pa tek onda sve ostalo.
Prošle sezone su fudbaleri Milana uspeli da pobede Romu na Olimpiku i na taj način prekinu seriju “vučice” od čak četiri vezane pobede u duelima sa “rosonerima”, i svakako da ekipa sa San Sira ima veliki motiv da Romu konačno pobedi i na svom stadionu.
Što se tiče sastava Milana za ovaj meč, Gatuzo je najavio da će biti dosta promena, čemu i svedoči ona izjava o Bakajoku. “Rosoneri” i dalje ne mogu da računaju na Kontija, Zapatu i Strinića, a ovaj meč biće zanimljiv i zbog činjenice da će Iguain odigrati svoj prvi meč u dresu Milana pred domaćim navijačima.

Roma: Koliko može “vučica” ove sezone bez Naingolana i Alisona?

Roma je ovu sezonu započela pobedom, ali dosta teže nego što se očekivalo i za nju je najzaslužniji bio reprezentativac Bosne i Hercegovine, Edin Džeko. U drugom kolu tim Eusebija Di Fransčeska je na svom terenu dočekala ekipu Atalante koja je u tom meču nastupila sa maltene drugom ekipom, pošto je trener Gasperini odmarao svoje prvotimce za revanš meč plej ofa kvalifikacija za Ligu Evrope protiv ekipe Kopenhagena. Rezultat je na kraju bio 3:3, iako su fudbaleri iz Bergama vodili sa 3:1, nakon što je Roma povela već u prvom minutu fantastičnim golom Pastorea. Ipak, bod “vučici” su golovima doneli Florenci i Manolas i tako je tim iz Rima ostao neporažen u prva dva kola.
Što se tiče igračkog kadra, Roma je odradila buran prelazni rok, pošto su klub napustili Alison i Naingolan, a došlo je mnogo novih fudbalera, među kojima su svakako najjače odjeknuli dolasci Pastorea, Klajverta i N Zonzija.
Ono što nije dobro po tim iz Rima je da se povredio Florenci, pa se očekuje da njegovo mesto zauzme mladi Karsdorp, dok je trener Di Frančesko najavio da će umesto indisponiranog Facija, meč započeti pojačanje iz Porta, Markano. Ono što svakako treba dodati je da je ekipu Rome ove nedelje napustio Kevin Strotman koji je pojačao redove francuskog Marseja.

Naš predlog

I jedna i druga ekipa su poprilično efikasne na startu šampionata. U prošlom kolu je Roma postigla 3 gola, dok je Milan dva puta slao loptu u mrežu Napolija. Međutim, i jedna i druga ekipa su u prošlom kolu primile po tri gola, što je nedopustivo za ova dva kluba čije ambicije su plasman u Ligu šampiona i borba za Skudeto.
Sve ukazuje da će i na ovom meču biti dosta golova, pa vam preporučujemo da na ovom meču odigrate igru 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.80.
Poprilično smo sigurni da bi na ovom meču moglo da padne i više od tri gola, pa vam savetujemo da pokušate i sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.00.
Što se tiče konačnog ishoda za ovaj meč, poprilično je nezahvalno prognozirati ga obzirom na promenljivu formu obe ekipe, ali ovog puta smo se ipak opredelili za 1 zato što je konačno došlo vreme da Milan pobedi Romu na svom terenu. Ovu igru kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.50.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.