Najava: Bundesliga, 2. kolo: Dortmund i Bajern za nastavak niza, bodovi se traže u Lajpcigu, Leverkuzenu…

Ovog vikenda na programu je drugo kolo nemačke Bundeslige. U premijernom vikendu nove sezone nemačkog šampionata, nismo videli prevelika iznenađenja. Bajern je uspeo da izađe na kraj sa Hofenhajmom, dok je Borusija Dortmund možda i lakše nego što se očekivalo slavila protiv Lajpciga. Ekipe poput Bajer Leverkuzena i dva već spomenuta, Lajpciga i Hofenhajma, tražiće svoje prve bodove ove sezone.

Hanover – Borusija Dortmund  – 2 – @ 1.57 u Bet365

Hanover je uspeo da osvoji bod protiv Verdera na ,,Vezeru” u prethodnom kolu i to golom koji je postigao Hendrik Vejdant samo dva minuta pošto je ušao u igru. Ubrzo su primili gol i završeno je 1:1. Zanimljivo je to da je Vejdant pre samo četiri godine igrao u, verovali ili ne, osmom rangu nemačkog fudbala! Hanover je u tom meču imao nekoliko šansi, ali nisu pokazali mnogo toga. S druge strane, Borusija je odigrala odličan meč protiv Lajpciga u derbiju kola. Iako su prvi primili gol, uspeli su da preokrenu i jasno stave svima do znanja da će biti verovatno i najveći konkurenti Bajernu iz Minhena ove sezone. Napad su tokom nedelje pojačali dojučerašnjim fudbalerom Barselone Pakom Alkaserom i ako žele da skinu Bajern sa trona, ovakve mečeve moraju dobijati.

Registruj se na Bet365

Augzburg – Borusija Menhengladbah – 3+ @ 2.00 u 1xBet

Ekipa Augzburga je pokazala karakter u prethodnom kolu kada su preokrenuli rezultat protiv Fortune iz Dizeldorfa i slavili sa 2:1. Mogu da se nadmeću, bar prema pokazanom u prvom kolu i podigli su sebi samopouzdanje teško izvojevanom pobedom. Menhengladbah je slavio na svom terenu protiv Leverkuzena sa sigurnih 2:0 koji je bio čak i blagi favorit. Prikazana je dobra igra i od Augzburga i od Borusije, pa možemo očekivati golove u međusobnom duelu.

Registruj se na 1XBet

Bajer Leverkuzen – Volfsburg – 3+ @ 1.63 u 1xBet

Dve ekipe koje su na različit način započeli novu kampanju. Leverkuzen ima tim koji može da se bori za vrh i to će svakako tako i biti, potrebno je vreme da uđu u ritam. Opasnost za protivnika preti sa svih strana. Od Leona Bajlija, preko Alarija, Belarabija, Folanda…Dosta kvalitetnih igrača je u pitanju. S druge strane, Volfsburg je uspeo da pobedi Šalke i s obzirom na to da su na kraju prethodne sezone igrali u baražu za opstanak u ligi, ovo je veliki pomak. Ipak, rano je još bilo šta prognozirati.

Registruj se na 1XBet

Ajntraht Frankfurt – Verder Bremen – 2-3 gola @ 2.00 u Meridianbet

Osvajač Kupa Nemačke iz prošle sezone nije imao mnogo problema protiv Frajburga na gostovanju u prvom kolu iako im je odsustvovalo nekoliko bitnih igrača poput Antea Rebića. Slično bi moglo da bude i ovog vikenda, ali sada imaju prednost domaćeg terena i favoriti su u predstojećem meču. Verder je uspeo da izbegne poraz na svom terenu protiv Hanovera u poslednjim minutima susreta, što nije baš ohrabrujuća okolnost pred ovaj meč. Očekuje se pobeda Frankfurta, ali mi ćemo ipak igrati na golove, jer međusobni dueli dva tima pokazuju da je od dva do tri gola realna opcija.

Registruj se na Meridianbet

Hofenhajm – Frajburg – 1 @ 1.60 u 10Bet

Jasno je da Hofenhajm nije imao sreće sa rasporedom u prvom kolu. Srećom po njih, nije to bilo toliko pogubno. Poraz od Bajerna definitivno ne bi trebalo loše da utiče na tim Julijana Nagelsmana,  a s obzirom na to da igraju na domaćem terenu, jasno je da su šanse za njihovom pobedom ogromne. Frajburg je kod kuće poražen od Ajntrahta i ukoliko posle dva kola ostanu bez bodova, jasno je da im predstoji teška sezona u Bundesligi.

Registruj se na 10Bet

Nirnberg – Majnc – 2-3 gola @ 1.98 u Meridianbet

Domaćin u ovom meču je minimalno poražen u prvom kolu, dok je gost minimalno slavio. Možda meč gde bi mogli da vidimo manji broj golova u odnosu na ostatak kola, pa bismo sa tim mogli i da pokušamo prilikom tipovanja za ovu utakmicu. Kako nas ništa ne bi iznenadilo, pokušaćemo sa tipom od dva do tri gola, što smatramo realnim za ovaj meč.

Registruj se na Meridianbet

Štutgart – Bajern Minhen – 2-2 i 3+ @ 2.30 u 10Bet

Očekivao se bolji start sezone za Štutgart, ali su populane ,,švabe” novu kampanju Bundeslige započele minimalnim porazom od Majnca. Sada ispred sebe imaju težak zadatak i meč sa najvećim kandidatom da osvoji titulu – Bajernom iz Minhena. ,,Bavarci” su, za razliku od Štutgarta, meč počeli sigurnom pobedom nad Hofenhajmom i nema sumnje da će želeti da nastave u istom ritmu.

Registruj se na 10Bet

Lajpcig – Fortuna Dizeldorf – 1 i 3+ @ 1.95 u Bet365

Loš start sezone za Red bul Lajpcig. Iako su prvi poveli protiv Dortmunda na gostovanju, do kraja meča su primili četiri gola i ubedljivim porazom započeli kampanju. Imali su dosta šansi da taj poraz umanje, ali nisu bili dovoljno skontentrisani u pojedinim momentima i to ih je donekle i koštalo. U ovom kolu, imaju priliku da sve to naplate ekipi Fortune, koja je vodila protiv Augzburga na svom terenu, a potom je primila dva gola u drugom poluvremenu i izgubila meč. Imaće veoma težak zadatak u Lajpcigu.

Registruj se na Bet365

Šalke – Herta – 2-4 gola @ 1.50 u Meridianbet

Poraz Šalkea u prvom kolu ne bi trebalo da unese neki nemir u ekipu Domenika Tedeska. Mnogi su pre starta sezone prognozirali Šalke u vrhu tabele i to bi tako i trebalo da bude. U duelu sa Hertom biće lišeni Matije Nastasića koji je dobio direktan crveni karton, pa će to oslabiti odbranu domaćih. Herta je minimalcem slavila na svom ,,Olimpiastadionu” i sa lepim raspoloženjem stižu u Gelzenkirhen. Očekujemo golove, ali ne preveliki broj.

Registruj se na Meridianbet

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.