Onlajn klađenje vs lokalne kladionice

Živimo u društvu gde se stvari menjaju veoma brzo, a tu se ponajviše misli na digitalizaciju i tehnološku industriju. Poslovi dobijaju neku dimenziju, život se menja.

Slično se događa i u pogledu kladionica, pre svega tu mislimo na onlajn kladionice. Skoro u čitavoj Evropi, onlajn kladionice su uzele veliki zamah i to još nije uzelo toliko maha na našim prostorima. Da budemo realni i dalje smo uplašeni da prihvatimo taj tren, a nismo svesni da je to mnogo dobro po nas.

U produžetku ovog teksta ćemo vam navesti nekoliko faktora zbog kojih ćete morati dobro da razmislite.

Fleksibilnost

Nemamo apsolutno nikakvu potrebu da tražimo kladionicu koja se nalazi u našoj blizini, da pišemo na papirićima i tako sastavljamo tikete ili da se mučimo da pronađemo listu ili dodatak ukoliko je gužva u kladionici. Putem onlajn kladionice, imate sve ove mogućnosti i informacije preko vašeg računara ili mobilnog telefona. Sve što je potrebno jeste internet konekcija, mobilni telefon, računar ili tablet. Kladionica vam stoji na raspolaganjui 24 sata dnevno i što vam omogućava klađnje u bilo kojem momentu.

Diskretnost

Možete pronaći određenu utakmicu i na nju uplatiti veliku sumu novca. Kada kažemo veliku sumu novca tu mislimo na 100 evra ili više, ali naravno, nekome je velika cifra novca i manja. To može da predstavlja manji problem prilikom klađenja u lokalnoj kladionici, jer ukoliko stavite veliku svotu novca na vaš tiket, možete biti u kontaktu sa nekim poznanikom ili on to ni ne mora biti, da bi počeo da vas smatra kockarom, a vi zapravo imate uverenje da na lak način možete zaraditi još veću svotu novca.

Poštovanje klijenata

Obično u svakoj kladionici postoji jedna radnica koja je često neraspoložena i ,,mrači” svojom pojavom. Tako vas dovodi u nezgodnu situaciju ukoliko pogrešite prilikom pisanja šifara na listiću i ne želi da vam stornira tiket. Za razliku od tih kladionica u onlajn kladionicama nemate nikakvog direktnog kontakta sa radnicima, jer sami uplaćujete novac kad i koliko želite.

Bonus

U pojedinim lokalnim kladionicama postoji mogućnost da dobijete bonus od 100-200 dinara. U onlajn kladionicama, taj bonus može da bude i po deset, dvadeset puta veći. Različite onlajn kladionice često nagrađuju svoje najvernije klijente sa po 5 ili 10 evra nedeljno. Ukoliko gledamo realno stanje, neko može da upadne u takozvanu ,,crnu seriju”, pa mu ovaj novac dobro dođe.

Naša preporuka

Što se tiče naše preporuke  za onlajn kladionicu, verujemo da ste svi već čuli za Bet365. Ova kladionica uživa veliku reputaciju i ima visok rejting među klijentima.

To je svetski poznata kladionica i verujemo da se nećete pokajati ukoliko otvorite račun kod njih. Raspolažu sa velikim brojem različitih igara koje će vam se dopasti kao što su konačan ishod, poluvreme/kraj, golovi, takođe i neke sprecijalne vrste igara.

Ponuda im je dosta široka i možete pronaći gotovo svaku utakmicu koja se igra na svetu. Isto tako, ponuda za klađenje uživo im je jedna od najboljih na planeti.

Ono što vam mi savetujemo jeste da kreirate svoj nalog u kladionici Bet365 i uživate u lakom, brzom i efikasnom klađenju.

Registruj se na Bet365

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.