Derbi dana: Internasional – Flamengo: Ekipa Flamenga je izuzetno poželjan gost!

U derbi meču 23. kola brazilske Serije A, snage će odmeriti domaći Internasional i gostujući Flamengo. Biće ovo duel između drugoplasirane i trećeplasirane ekipe.  Može se reći da su domaćini u nešto boljoj formi od svog rivala, iako su u prvom meču u sezonu fudbaleri Flamenga bili bolji rezultatom 2:0. Meč između ove dve ekipe na programu je od dva sata i 45 minuta.

Internasional: Može li domaćin da nastavi sjajnu seriju?

Ova ekipa se nalazi u sjajnoj seriji i već sedam uzastopnih kola ne znaju za poraz. U tom periodu ekipa iz Porto Alegrea je zabeležila pet pobeda i dva remija. Ova sjajna serija im je donela i drugo mesto na tabeli, a zanimljivo je da im vodeća ekipa Sao Paula beži samo tri boda, ali ovu ekipu čeka i teško gostovanje Atletiku u ovom kolu, pa bi se vrlo lako moglo desiti da se ekipa domaćina probije na prvo mesto pobedom u ovom derbiju. Treba svakako dodati da je ekipa Internasionala dva pomenuta remija upisala u poslednja dva kola, i to pošto su odigrali bez golova protiv Palmeirasa i Kruzeira, ali svakako da ni ti protivnici nisu bili nimalo naivni.
Ipak, trener ove ekipe može biti prezadovoljan sa formom njegove ekipe, možda se kao jedina mana može uzeti slaba efikasnost, ali upravo zbog toga se očekuje da se ponovo na terenu nađe sjajni Damijao.
Što se tiče poslednjeg meča ove dve ekipe u Porto Alegreu, domaćin je bio bolji i savladao ekipu Flamenga, rezultatom 2:1.

Flamengo: Može li Flamengo da pretekne Internasional na tabeli?

Što se tiče ekipe Flamenga, u poslednje vreme im baš i ne “cvetaju ruže”. Naime, oni su u poslednja četiri prvenstvena meča upisali samo jednu pobedu, i to protiv ekipe Vitorije. Ono što je posebno karakteristično za ekipu Flamenga su partije na gostujućem terenu, gde dosta dugo ne znaju za pobedu. Poslednju pobedu na strani ekipa Flamenga je zabeležila pre tri meseca protiv Fluminensea, kada je bilo 2:0.
Iako su na gostovanju u Kopa Libertadores bili bolji od Kruzeira sa 1:0, ipak su ispali iz daljeg toka tog takmičenja pošto su u prvom meču poraženi rezultatom 2:0, pa je ovo samo još jedna potvrda da Flamengo nikako nije u formi u poslednje vreme što je i dovelo do toga da ekipa padne na tek treće mesto.
Recimo još da trener Barbieri u meču s Internasionalom ponovo može računati na štopera Duartea i veznjaka Kueljara pošto su im istekle suspenzije, ali ono što ne valja po ovu ekipu je da je i dalje van stroja odlični napadač Berio.

Naš predlog

Ekipa Internasionala je u odličnoj formi, i u poslednjih sedam mečeva ne zna za poraz. Iako su na prethodna dva meča odigrali samo 0:0, u pitanju su bile ozbiljne ekipe, i ta dva rezultata nikako ne bi trebalo da vas zavaraju kada je ovaj meč u pitanju. Flamengo je bez pobede na strani u poslednja tri meseca, još od meča sa Fluminenseom kada su bili bolji rezultatom 2:0.
Bez mnogo razmišljanja vam predlažemo da ovde odigrate 1 koji kladionica 10bet plaća sa kvotom 2.05. Takođe, smatramo da je ovo meč na kom bi trebalo da bude golova konačno, pošto su dve poslednje utakmice Internasionala završene identičnim rezultatom 0:0. Zbog toga vam predlažemo da ovde pokušate sa igrom 3+ koju kladionica 10bet plaća sa fantastičnom kvotom 2.55.
Za one najhrabrije, savetujemo vam da pokušate sa igrom 1/1 koju kladionica 10bet plaća sa kvotom 3.10.Registruj se na 10Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.