Strategija za klađenje u poslednjem minutu

Kao što i sami znate, postoji mnogo strategija i raznih načina da se kladite. Ipak, jedna od strategija koja se nalazi u samom vrhu jeste ona za klađenje na gol ili na pobedu u posldnjem minutu susreta.

U poslednjih nekoliko godina ova strategija za klađenje postajala je sve popularnija i popularnija, posebno ukoliko uzmemo u obzir fudbalske utakmice. Neretko, korisnici onlajn kladionice igraju padanje golova u poslednjim minutima susreta, a kao što smo u mnogim tekstovima unazad govorili, to je jedna od prednosti koje ima onlajn kladionica. U ovom tekstu koji sledi ćemo vam opisati kako funkcioniše ovaj način klađenja i dati vam nekoliko primera za njega.

Originalno ime ove strategije za klađenje potiče iz Engleske i pravi naziv na koji ćete najčešće i nailaziti jeste ,,last minute goal bet” i samo ime vam govori o kakvom načinu klađenja je reč. Kladite se tako da će određeni tim koji vi izaberete postići pogodak u poslednjim trenucima susreta. Kako se vreme utakmice bliži kraju, tako je su i koeficijenti sve veći i upravo je to jedan od najvećih razloga zbog kojeg se kladioničari sve češće odlučuju na ovaj vid klađenja. Kvote ih privlače, a to je cilj svake kladionice.

U slučaju da vam je tiket dobitan, vi možete odigrati još jedan tiket na istu utakmicu ukoliko je ostalo još da se igra do kraja utakmice. Ponekad se desi da jedan tim primi gol u poslednjim trenucima susreta, a onda u narednom napadu svi igrači krenu ka protivničkom golu i tako dođu do pogotka. Za ovu vrstu klađenja je svakako najbolja onlajn kladionica.

Slična strategija i na gol u poslednjim minutima jeste klađenje na drugi rezultat u odnosu na onaj koji je trenutno prisutan. Na primer, ako se igra neki meč u 86. minutu i rezultat je 1:0. Vi se kladite na X  do kraja meča i kvota na taj tip će biti velika jer nije ostalo još mnogo vremena kako bi se aktuelni rezultat promenio. Tako možete ostvariti i veliki profit.

Primer za klađenje na gol u poslednim minutima utakmice

Verujemo da ste i sami nekada bili svedoci utakmice gde jedan od timova postiže gol za pobedu ili za nerešen rezultat u poslednjim minutima meča. Da zamislimo sada da je trenutno 85. minut neke utakmice, a na semaforu stoji rezultat 0:0. U narednom momentu, koeficijent na X se drastično smanjuje, dok je se na 1 i 2 povećava. Ovde možete da se kladite na dva načina.  Prvi način je da igrate na veću kvotu, odnosno da pokušate da prognozirate nekog od pobednika. Drugi način je da probate sa duplom šansom 12, to jest, da će neko od timova izaći kao pobednik, a treći način jeste da odigrate 0.5 više golova i u poslednja dva slučaja će vam doći tiket ukoliko bude postignut barem jedan pogodak.

Koji sportovi su najpopularniji za klađenje u poslednjim momentima?

Ovaj vid klađenja najpopularniji je, naravno, u fudbalu, gde korisnici najčešće izađu kao pobednici. Isto tako, klađenje na slabije timove u poslednjim minutima mečeva se pokazalo kao dobar način da se zaradi, jer se nudi mnogo veliki koeficijent. Naravno, nekoliko faktora utiče na to. Jedan od njih je da je rezultat nerešen ili da je samo jedan gol deli dva tima. Drugi je i najbitniji, a to je sreća.

Da li možemo profitirati sa ovom strategijom?

Sa ovom strategijom za klađenje može da se zaradi veliki novac na mali ulog, ali je, takođe, rizik od gubljenja veliki. Kao što smo već naveli, ovaj vid klađenja nudi mnogo velike koeficijente, zato vam je uz sve potrebno i sreće.

Onlajn kladionice su i stvorene za ovakve načine klađenja, između ostalog, naravno. Brzo možete da pratite promenu kvota i rezultata. Minuti su tačni i u mogućnosti ste da u bilo kojem momentu, dok posmatrate utakmicu preko televizora, uložite vaš novac ukoliko snage i dešavanja na terenu pokazuje da se situacija može promeniti. Možete se kladiti na ovu igru bilo kada i bilo gde, a sve što vam je potrebno jeste računar, mobilni telefon, tablet i naravno internet konekcija.

Kladionica koju bismo vam mi preporučili za ovaj vid klađenja jeste 10Bet.  Uživajte uz odličnu ponudu i bonuse koje vam nude.

Registruj se na 10Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.